آموزش باتر چیکن

باتر چیکن، که به آن مرغ کره‌ای نیز گفته می‌شود، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سطح جهانی است و ریشه در هند دارد. در اینجا به شما طرز تهیه این خوراک خوشمزه را آموزش می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
فیله مرغ ۱۰ عدد
سیر ۴ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
کره ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۲ قاشق چایخوری
بادام هندی ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
سس فلفل ۲ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و ادویه ماسالا به مقدار کافی
روغن و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت مرغ کره ای هندی

خرد کردن فیله‌های مرغ

ابتدا فیله‌های مرغ را به اندازه‌های کوچک خرد می‌کنیم و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس زنجبیل و سیر را رنده کرده و با سس فلفل و کمی نمک مخلوط می‌کنیم و به مرغ اضافه می‌نماییم.

ترکیب مواد و استراحت

همه مواد را خوب با هم ترکیب کرده و درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم. حالا آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ مزه‌دار شود. در این مدت، پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه کمی روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره در یک تابه بریزیم.

تفت دادن پیاز ها و افزودن ادویه

تابه را روی حرارت می‌گذاریم و پیازها را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شوند. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا پیاز کاراملی و ادویه‌ها به خوبی با هم مخلوط شوند.

اضافه کردن گوجه‌فرنگی‌ و بادام هندی

در این مرحله، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را می‌گیریم و آنها را با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس این گوجه‌فرنگی‌ها را به تابه‌ای که پیاز در آن هست، اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌فرنگی بخار شود و خوب سرخ شوند. بعد از آن بادام هندی را هم اضافه می‌کنیم.

افزودن سایر ادویه ها

بعد از کمی تفت دادن، شکر را همراه با فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه ماسالا، زردچوبه و نمک اضافه می‌کنیم و مجدداً تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها با سایر مواد ترکیب شوند. حالا یک پیمانه آب اضافه می‌کنیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش بیاید.

جا افتادن

سپس حرارت را کم می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم تا به مدت 15 دقیقه به خوبی جا بیفتد. در این مدت مرغ‌هایی که مزه‌دار شده‌اند را همراه با 1 قاشق غذاخوری روغن در یک تابه جداگانه تفت می‌دهیم تا رنگشان تغییر کند و کاملاً سرخ شوند.

پوره کردن

بعد از 15 دقیقه، مخلوط گوجه‌فرنگی و بادام هندی را با گوشت‌کوب برقی یا مخلوط‌کن میکس می‌کنیم تا به شکل پوره درآید، سپس آن را به تابه برمی‌گردانیم و خامه را به همراه گوشت مرغ، 1 پیمانه آب و 1 قاشق غذاخوری کره اضافه می‌کنیم.

سرو

حالا حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت 15 دقیقه غذا به خوبی جا بیفتد و آماده سرو شود. این غذای خوشمزه را می‌توانید به سلیقه خود با برنج یا نان پیتا میل کنید.