طرز تهیه بادمجان شکم پر با سویا

بادمجان شکم پر با سویا یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که برای افراد گیاه‌خوار بسیار مناسب می‌باشد. برای دیدن آموزش کامل آشپزی و مراحل تهیه بادمجان شکم پر با سویا در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۶ عدد
سویا چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
حریره سیر ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
شوید تازه ۳ قاشق غذاخوری
پودر آویشن ۲ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش بادمجان شکم پر با سویا

مرحله اول

برای درست کردن بادمجان شکم پر با سویا، اول از همه بادمجان‌ها را خوب بشویید و پوست آنها را کاملاً بکنید. سپس بادمجان‌ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود.

مرحله دوم

بعد از این مدت، بادمجان‌ها را بشویید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و مقدار کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. بعد از آن، کمی ماست روی بادمجان‌ها بمالید.

مرحله سوم

به یاد داشته باشید که ماست باعث می‌شود بادمجان‌ها روغن کمتری جذب کنند. حالا بادمجان‌ها را در ماهیتابه بگذارید و آنها را به طور کامل سرخ کنید. سپس سویا را در یک کاسه حاوی آب ولرم بریزید.

“`مرحله چهارم

پس از اینکه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از خیساندن سویا گذشت، آن را درون یک آبکش می‌ریزیم. سپس با دست به آرامی فشار می‌دهیم تا آب اضافی آن به طور کامل خارج شود و سویا له نشود. سپس سویا را در یک کاسه مناسب خرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، شوید را می‌شوییم و به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس یک عدد پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آن را به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس شوید خرد شده، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر آویشن و حریره سیر را نیز به کاسه می‌ریزیم و همه مواد را خوب ورز می‌دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله، شکم بادمجان‌های سرخ شده را با چاقو شکاف می‌زنیم و مخلوط سویا را داخل آن‌ها پر می‌کنیم. سپس پیاز باقی‌مانده را به صورت ریز خرد کرده و مقداری روغن مایع را در یک تابه مناسب می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و بلافاصله پیاز خرد شده را اضافه می‌کنیم. سپس پیاز را تفت می‌دهیم تا رنگ آن طلایی و کاراملی شود. در ادامه رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله هشتم

در این مرحله، بادمجان‌ها را درون تابه قرار می‌دهیم. سپس فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت ورقه‌ای و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. بعد از آن، گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادمجان‌ها می‌چینیم.

مرحله نهم

حالا فلفل دلمه‌ای خرد شده را به صورت یکنواخت درون تابه می‌ریزیم. سپس یک لیوان آب به تابه اضافه کرده و اجازه می‌دهیم مواد به طور کامل پخته شود و سس غلیظی به دست آید. در نهایت، بادمجان‌های شکم‌پر را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو می‌کنیم. نوش جان!