آموزش بادمجان پیتزایی

بادمجان یکی از خوراکی‌های محبوب است. از گذشته، بادمجان را به صورت سرخ‌شده مصرف می‌کردند که در این حالت روغن زیادی جذب می‌کند و برای سلامتی مفید نیست. اما در روش تهیه بادمجان پیتزایی، نیازی به سرخ کردن نیست و ما آن را به صورت سوخاری در فر می‌پزیم. روی بادمجان‌ها را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم که طعم عالی پیتزا را به این غذا می‌دهد. این خوراکی را می‌توان به عنوان پیش‌غذا در کنار غذاهای اصلی در مهمانی‌ها سرو کرد. برای دیدن آموزش مرحله به مرحله بادمجان پیتزایی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم بادمجان پیتزایی
بادمجان ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
گوجه ۱ عدد
فلفل و نمک به مقدار لازم
جعفری خرد شده مقداری

آموزش بادمجان پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه بادمجان پیتزایی خوشمزه، ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و با پوست برش بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، کف یک ظرف را با روغن چرب کنید و بادمجان‌ها را اول در تخم‌مرغ بزنید. سپس آن‌ها را در آرد سوخاری بچرخانید. حالا بادمجان‌ها را در ظرف چرب شده بچینید. سپس پنیر موزارلا را روی آن‌ها بپاشید. گوجه را خرد کرده و روی بادمجان‌ها بریزید.

مرحله سوم

در مرحله آخر، فلفل و نمک و روغن زیتون را روی بادمجان‌ها بریزید. حالا ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید. وقتی بادمجان‌ها پخته و پنیرها کمی طلایی شدند، جعفری خرد شده را روی آن‌ها بپاشید و سرو کنید.