آموزش باقلا قاتق
باقلا قاتق یکی از خورشهای خوشمزه و ساده ایرانی است که ریشهاش به شهرهای شمال کشور برمیگردد. اگر دوست دارید این غذا را یاد بگیرید، بیایید با هم ادامه دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاچ باقلا | ۴۰۰ گرم |
شوید خشک | ۵ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
سیر | ۵ حبه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت خورش باقلا قاتق
در اینجا مراحل تهیه این خورش را با هم مرور می کنیم.
تفت دادن سیر
برای درست کردن باقلا قاتق رشتی، ابتدا سیرها را رنده میکنیم. سپس، سیر رنده شده را با کره در یک قابلمه مناسب تفت میدهیم تا عطر آن آزاد شود. مهم است که سیر خیلی زود میسوزد، بنابراین نیازی به تفت دادن طولانی نیست.
اضافه کردن باقلا و ادویه
وقتی که عطر سیر پخش شد، پاچ باقلا را اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم. سپس، شوید خشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و مواد را کمی دیگر تفت میدهیم تا همه چیز خوب با هم مخلوط شود.
افزودن آب
حالا به قابلمه آب اضافه میکنیم تا سطح آب حدود ۲ بند انگشت بالاتر از مواد باشد. سپس درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم خورش بپزد و جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش باید کم آب سرو شود.
سرو
وقتی که آب خورش کم شد و خورش شروع به روغن انداختن کرد، تخممرغها را داخل قابلمه میشکنیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا تخممرغها بپزند. در نهایت، خورش را در ظرف مورد نظرتان میکشید و با برنج سرو میکنید.