آموزش برشتوک شکلاتی
برشتوک شکلاتی، نوعی شیرینی کوچک و خوشمزه است که نیازی به فر ندارد. این شیرینی از دو لایه ساخته شده است: لایه اول شکلات و لایه دوم چیزی شبیه به حلوا خشک که از آرد نخودچی تهیه میشود. چون آرد تفت میخورد، این شیرینی بسیار مغذی و خوشمزه است. میتوانید این شیرینی را به عنوان پذیرایی مهمانها یا میانوعدهای خوشمزه کنار چای یا قهوه سرو کنید. همچنین میتوانید آن را در ظرف دربسته برای مدت طولانی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. برای آموزش کامل برشتوک شکلاتی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برشتوک شکلاتی | |
شکلات تختهای | ۱۰۰ گرم |
آرد نخودچی | ۳ لیوان |
آرد سفید | ۳ قاشق غذاخوری سرصاف |
کره یا روغن جامد | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۱ لیوان |
هل و دارچین | به مقدار دلخواه |
آموزش برشتوک شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن برشتوک شکلاتی، اول از همه شکلات را خرد کرده و در یک ظرف میریزیم. سپس ظرف را روی بخار کتری قرار میدهیم تا شکلات کاملاً ذوب و یکدست شود. بعد از ذوب کردن آن را در یک قیف ریخته و کف قالب مورد نظر میریزیم و سپس در یخچال قرار میدهیم تا شکلات بسته شود.
مرحله دوم
در این مرحله به تهیه حلوا میپردازیم. یک تابه برمیداریم و آرد نخودچی را همراه با آرد سفید مخلوط کرده و در تابه الک میکنیم. بعدها تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و تفت میدهیم تا بوی خام آرد کاملاً برطرف شود.
مرحله سوم
حالا کره را به مخلوط آرد تفت داده شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود. سپس از روی حرارت برمیداریم و پودر قند را روی آن الک کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. هل و دارچین را هم اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
مواد حلوا را با کمک دو قاشق درون قالبها و روی شکلاتها میریزیم. با پشت قاشق کمی آن را فشار داده و صاف میکنیم. سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب ببندد. بعد از اینکه بست، به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب میگذاریم.