آموزش بریانی مرغ بندری

بریانی مرغ بندری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در جنوب کشور ایران است که با روش‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
ران یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
نخود یا لپه ۱ پیمانه
هل و زیره سیاه به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دارچین، زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش بریانی مرغ بندری

مرحله اول

برای تهیه بریانی مرغ، ابتدا لپه یا نخود را ۴ ساعت قبل از پخت در یک کاسه آب خیس می‌کنیم. سپس آن را آبکش کرده و به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا لپه یا نخود بپزد.

مرحله دوم

در مرحله بعد، برنج را در یک کاسه آب می‌ریزیم و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می‌کنیم. می‌گذاریم برنج خیس بخورد. اگر برنج تازه باشد، نیازی به خیساندن طولانی نیست و ۳۰ دقیقه تا یک ساعت کافی است.

مرحله سوم

گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب سریع‌تر به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، کف‌های روی آن را جمع کرده و دور می‌ریزیم.

مرحله چهارم

حالا حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت مرغ کاملاً بپزد. در همین حین، سیب‌زمینی‌ها را به صورت خلالی خرد کرده و با آب سرد می‌شوییم. سپس آن‌ها را با یک دستمال تمیز کاملاً خشک می‌کنیم.

مرحله پنجم

برای سرخ کردن سیب‌زمینی‌ها، یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. زمانی که روغن خوب داغ شد، سیب‌زمینی‌ها را با کمی زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند.

مرحله ششم

حالا…