آموزش بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یک میان وعده خوشمزه و مفید است که می‌توانید از آن به عنوان پیش غذای ویژه هم استفاده کنید. برای یادگیری این آموزش، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر
اسفناج ۱ کیلوگرم
ماست چکیده ۵۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
مغز گردو ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه بورانی اسفناج

آماده سازی سیر و اسفناج

برای شروع، ابتدا پوست سیرها را جدا کرده و آنها را به صورت ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس اسفناج‌ها را تمیز کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک ظرف پر از آب می‌گذاریم.

خرد کردن اسفناج

بعد از ۱۰ دقیقه، اسفناج‌ها را به دقت می‌شوییم و در یک آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. وقتی اسفناج‌ها خشک شدند، آنها را به صورت ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

پخت اسفناج

در این مرحله، یک قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و اسفناج و سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم. سپس آنها را خوب هم می‌زنیم تا اسفناج‌ها آب بیندازند و آب اضافی آنها تبخیر شود.

افزودن ادویه

زمانی که اسفناج‌ها خوب پخته شدند و آب اضافی آنها تبخیر شد، قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و می‌گذاریم تا اسفناج‌ها کاملاً خنک شوند. در این مرحله کمی نمک و فلفل سیاه به ماست اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

ترکیب مواد

حالا ماست و اسفناج را در یک ظرف مناسب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس مغز گردو را خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

سرو

بعد از اینکه بورانی آماده شد، آن را در کاسه‌های کوچک مخصوص ماست می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملاً خنک شود. بعد از خنک شدن، می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا برای مهمانی‌ها سرو کنید.

نکات تهیه بورانی اسفناج

بورانی اسفناج مجلسی

برای تهیه بورانی اسفناج به شکل مجلسی، حتماً از مغز گردو استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای تزئین این میان وعده خوشمزه از پودر گردو، نعناع خشک و گل محمدی خشک شده استفاده کنید.

بورانی اسفناج با سیر فراوان

این بورانی معمولاً با مقدار زیادی سیر تهیه می‌شود. البته می‌توانیم بر اساس سلیقه خود، مقدار سیر را کم یا زیاد کنیم. اگر مشکلی با سیر در غذا ندارید، می‌توانید تا ۶ حبه سیر هم به این پیش غذای خوشمزه اضافه کنید. اما باید سیرها را حتماً با اسفناج بپزید.