آموزش بورک تره فرنگی

بورک تره فرنگی یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین فینگر فودهای ترکیه است که تهیه آن با مواد ساده امکان پذیر است. برای یادگیری درست کردن بورک تره فرنگی به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر یوفکا ۴ عدد
پنیر پیتزا به مقدار کافی
مواد لازم میانی
تره فرنگی ۸ عدد نازک
هویج ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع و پولبیبر به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱۲۵ میلی لیتر
آب ۱ لیوان بزرگ
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کنجد به مقدار کافی

آموزش بورک تره فرنگی

مرحله اول

برای تهیه یک بورک تره فرنگی خوشمزه، اول تره فرنگی ها را خوب می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی شان گرفته شود. بعد آنها را به اندازه یک انگشت برش زده و به صورت رشته ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه…

“`

در این مرحله، هویج‌ها را خوب می‌شوییم و پوست آنها را کاملاً جدا می‌کنیم. سپس آنها را با رنده درشت رنده می‌کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم تا کمی گرم شود.

مرحله سوم

سپس تره‌فرنگی‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا نرم شوند. بعد، هویج رنده شده را هم به تابه اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا هویج هم نرم و سرخ شود. حالا نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل دلمه‌ای به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، سبزیجات داخل تابه را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه خوب تفت می‌دهیم تا بوی ادویه‌ها گرفته شود. بعد از این مدت، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم مواد میانی خنک شوند.

مرحله پنجم

وقتی مواد میانی کاملاً خنک شد، مقداری پنیر پیتزا به تابه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز ترکیب شود. سپس به سراغ تهیه سس می‌رویم. برای این کار، کره را به روش بنماری روی حرارت بخار کتری ذوب می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس روغن مایع و آب را به کاسه‌ای که کره در آن است اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. حالا یک ورقه خمیر یوفکا روی سطح کار می‌گذاریم و تمام سطح آن را به سس آغشته می‌کنیم و خمیر را از وسط تا می‌زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، روی خمیر را دوباره با مقداری سس آغشته می‌کنیم و خمیر را به عرض ۱۰ سانتی‌متر به صورت نواری برش می‌زنیم. سپس مقداری از مواد میانی را در انتهای خمیر می‌ریزیم و خمیر را به شکل سمبوسه جمع می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس روی خمیرها را با مقداری سس رومال کرده و درون سینی می‌چینیم. بعد به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کنند. در این فاصله، سینی فر را با کمی روغن مایع چرب کرده و با کاغذ نسوز می‌پوشانیم.

مرحله نهم

۱۵ دقیقه قبل از تمام شدن استراحت بورک‌ها، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. بعد از این زمان، بورک‌ها را در سینی می‌چینیم و روی آنها را با زرده تخم‌مرغ رومال می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا مقداری کنجد به صورت پخش روی آنها می‌ریزیم و سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم تا بورک‌ها به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بمانند و کاملاً بپزند. اگر لازم بود، در این زمان گریل را روشن می‌کنیم.

مرحله یازدهم

در ادامه، اجازه می‌دهیم روی بورک‌ها به مدت ۲ تا ۳ دقیقه گریل شود تا طلایی و خوش‌رنگ شود. در نهایت، بورک‌های پخته شده را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و سپس آنها را به همراه سس سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)