“`html
آموزش بورک پیاز
بورک پیاز یکی از فینگر فودهای خوشمزه و آسان است که میتوان با مواد مختلفی تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک پیاز، تا پایان با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم خمیر بورک |
|
ماست | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ استکان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بیکینگ پودر | ۵ گرم |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۴ لیوان |
مواد لازم میانی |
|
پیاز | ۳ عدد بزرگ |
فلفل چیلی | ۱ عدد |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم روی خمیر |
|
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
کنجد | به مقدار کافی |
آموزش
“““html
بورک پیاز
مرحله اول
برای درست کردن یک بورک پیاز خوشمزه، ابتدا باید خمیر را آماده کنیم. برای این کار تخم مرغها را با روغن مایع، نمک و ماست داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
اکنون بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس آرد الک شده را به آرامی اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید که به دست نچسبد. بعد روی خمیر را با سلفون بپوشانید.
مرحله سوم
حالا اجازه دهید خمیر به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. در این زمان، به تهیه مواد میانی میپردازیم. پیاز را به همراه فلفل چیلی به صورت خلالی و نازک خرد کنید.
مرحله چهارم
یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن بریزید. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و سبک شود. بعد فلفل چیلی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس مواد میانی را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. در این حین، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله ششم
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و یک قالب مناسب برای بورک انتخاب کنید. سپس داخل آن را با کمی روغن چرب کرده و یک قسمت خمیر را درون قالب قرار دهید. بعد، مواد میانی را روی خمیر بریزید.
مرحله هفتم
جعفری را ریز خرد کنید و به صورت یکنواخت روی مواد میانی بپاشید. سپس خمیر باقیمانده را باز کرده و روی مواد میانی بگذارید و دور آن را به خوبی فشار دهید تا خمیرها به هم بچسبند.
مرحله هشتم
حالا روی خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد روی آن بپاشید. سپس قالب را در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه دهید بورک به مدت ۳۵ دقیقه بپزد تا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان!