آموزش بیسکویت های بای

بیسکویت های بای یکی از نوع های خوشمزه بیسکویت است که معمولاً به صورت دو رنگ درست می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل شیرینی پزی و مراحل درست کردن بیسکویت های بای را ببینید، با سایت رضیم ادامه دهید.

مواد لازم برای بیسکویت های بای
آرد ۲۱۰ گرم
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی به مقدار کافی

دستور پخت بیسکویت های بای

مرحله اول

برای شروع تهیه بیسکویت های بای، ابتدا کره را از یخچال بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا نرم شود. سپس یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس این مخلوط را الک می‌کنیم و سه بار الک کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

حالا ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط آرد جدا کرده و باقی را کنار می‌گذاریم. سپس کره را که به دمای اتاق رسیده داخل یک کاسه می‌ریزیم، بعد پودر قند را به آن اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط سبک و روشن شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، دور کاسه را تمیز می‌کنیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

اکنون مخلوط آرد را دو مرحله به مخلوط کره اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند.

“““html

می‌کنیم تا خمیر جمع شود. توجه داشته باشید خمیر را زیاد ورز ندهید چون باعث می‌شود مقداری روغن خارج شود و بیسکویت‌ها سفت شوند.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. سپس به یکی از قسمت‌ها ۱ قاشق از مخلوط آردی که در ابتدا کنار گذاشتیم اضافه می‌کنیم و با لیسک مخلوط می‌کنیم. اگر خمیر شل بود، کمی آرد به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا در قسمت دیگر خمیر پودر کاکائو را اضافه می‌کنیم و با لیسک مخلوط می‌کنیم. اگر خمیر شل بود، به آن مقداری بیشتر پودر کاکائو می‌زنیم تا مخلوط یکدستی ایجاد شود و خمیری لطیف و بدون ترک در کاسه جمع شود.

مرحله هشتم

در این مرحله مقداری از خمیر سفید برداشته و به اندازه فندق در دست گرد می‌کنیم. سپس روی سطح کار قرار می‌دهیم. بعد، مقداری از خمیر کاکائویی برداشته و به همان اندازه گرد می‌کنیم و کنار خمیر سفید قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

حالا به همین شکل خمیرها را به صورت دایره‌ای یکی در میان کنار هم قرار می‌دهیم. سپس با فشار دست از وسط خمیرها را به هم نزدیک می‌کنیم و درون آن‌ها را با شکلات چیپسی پر کرده و با لبه‌های خمیر روی شکلات‌ها را می‌پوشانیم.

مرحله دهم

در این مرحله، فر را بر روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملاً گرم شود. سپس سینی فر را روی سطح کار می‌گذاریم و خمیرها را با فاصله درون سینی چیده و نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی نداریم.

مرحله یازدهم

حالا بیسکویت‌ها را در یخچال قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم برای ۱۵ دقیقه استراحت کنند. پس از این زمان، بیسکویت‌ها را به فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا بپزند.

مرحله دوازدهم

در نهایت، پس از گذشت این زمان، بیسکویت‌ها را با چاقو بررسی می‌کنیم. اگر تکان خوردند، یعنی پخته شده‌اند. سپس از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شوند. در آخر، بیسکویت‌ها را با چای زعفرانی میل کنید. نوش جان.