آموزش بیف استروگانوف

بیف استروگانف یکی از غذاهای معروف و خوشمزه روسی است که در کل دنیا شناخته‌شده و محبوب می‌باشد. این غذا را می‌توان با مرغ هم تهیه کرد که به نام چیکن استروگانف معروف است. اگر می‌خواهید طرز تهیه بیف استروگانف را به‌صورت کامل و مرحله‌به‌مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت فیله یا راسته ۳۰۰ گرم
شیر نصف لیوان
قارچ ۱۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

آموزش بیف استروگانوف

مرحله اول

ابتدا پیاز را به شکل نگینی یا خلالی خرد می‌کنیم، سپس آن را با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز نرم شود. بعد از آن مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا طعم‌ها به هم بچسبند.

مرحله دوم

حالا گوشت را شسته و به نوارهای نازک برش می‌زنیم. سپس آن را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا رنگش عوض شود و کمی سرخ شود. سپس ۲ لیوان آب جوش به تابه می‌ریزیم.

آموزش بیف استروگانوف

حرارت را کم کرده و درب تابه را می‌گذاریم تا گوشت به آرامی بپزد و آب آن بخار شود. در این حین، به قارچ‌ها می‌پردازیم. قارچ‌ها را به‌خوبی می‌شوییم و تمیز می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس قارچ‌ها را با یک دستمال تمیز خشک کرده و به‌صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم. وقتی گوشت پخت و آب تابه بخار شد، قارچ‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها آب بیندازند.

مرحله پنجم

تفت دادن قارچ‌ها را ادامه می‌دهیم تا آب آن‌ها هم بخار شود. در کاسه‌ای شیر می‌ریزیم و کم‌کم آرد را به آن اضافه می‌کنیم تا گلوله نشود. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به شیر اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

آموزش بیف استروگانوف

وقتی شیر و مواد دیگر خوب مخلوط شدند، آن را به تابه حاوی گوشت اضافه می‌کنیم و به‌طور مداوم هم می‌زنیم تا شیر حباب بزند. وقتی شیر حباب زد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.

مرحله هفتم

در مرحله بعدی، خامه را به تابه اضافه کرده و با دیگر مواد خوب مخلوط می‌کنیم. بیف استروگانف شما آماده است!

“““html

فقط باید سیب‌زمینی‌ها را هم برای تزیین این غذا آماده کنیم. سیب‌زمینی در بیف استراگانف باید به شکل خیلی نازک برش داده شود.

مرحله هشتم

برای خرد کردن سیب‌زمینی‌ها، می‌توانید از رنده با دندانه درشت استفاده کنید. سپس، یک ظرف عمیق حاوی روغن مخصوص سرخ‌کردنی را روی حرارت قرار می‌دهیم و با حرارت بالا سیب‌زمینی‌ها را سرخ می‌کنیم و در کنار ظرف غذا سرو می‌کنیم.

نکات آموزش بیف استراگانوف

گوشت مخصوص بیف استراگانوف

یکی از نکات مهم در تهیه بیف استراگانوف انتخاب گوشت تازه و مناسب است. بهترین نوع گوشت برای تهیه این غذا فیله یا راسته گوساله می‌باشد. البته می‌توانید از گوشت دنده بدون استخوان هم استفاده کنید.