آموزش بیورینگ مرغ و بادمجان

بیورینگ مرغ و بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد. این غذا معمولاً به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. در ادامه، آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه بیورینگ مرغ و بادمجان را مشاهده کنید که با سایت رضیم همراه هستید.

مواد لازم برای ۲ نفر
بادمجان ۲ عدد
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
کنجد ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
گردو به مقدار کافی
جعفری ۲۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد

آموزش بیورینگ مرغ و بادمجان

مرحله اول

برای شروع، بادمجان‌ها را به خوبی می‌شوییم و سپس پوست و سر آن‌ها را جدا می‌کنیم. در یک کاسه، مقداری آب و نمک می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای می‌بریم و آن‌ها را به مخلوط آب و نمک اضافه می‌کنیم. سپس اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در این محلول بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

مرحله سوم

پس از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را در آبکش قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس، سیب‌زمینی را پوست کنده و شسته و به صورت خلالی یا رشته‌ای خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک کاسه آب سرد آماده می‌کنیم و رشته‌های سیب‌زمینی را در آن می‌ریزیم. سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌گذاریم در آب بمانند و بعد در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی‌اش خارج شود.

مرحله پنجم

حالا یک تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس بادمجان‌ها را در دو طرف آن سرخ می‌کنیم و…

“““html

ما بادمجان‌ها را با کمی ماست می‌پوشانیم و سپس در تابه می‌چینیم تا بادمجان‌ها روغن زیادی نگیرند.

مرحله ششم

وقتی که بادمجان‌ها خوب سرخ شدند، آنها را روی یک دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود، سپس آنها را ریز خرد می‌کنیم. حالا یک قابلمه مناسب برمی‌داریم.

مرحله هفتم

حالا مرغ را به همراه نمک به قابلمه اضافه می‌کنیم و بعد آب را تا جایی که روی مرغ را بپوشاند، اضافه می‌کنیم. قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم مرغ به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله هشتم

بعد از ۴۵ دقیقه، مرغ را از قابلمه خارج می‌کنیم و آن را به صورت مکعبی ریز خرد می‌کنیم. سپس مرغ خرد شده را با بادمجان‌های خرد شده در یک کاسه مخلوط می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا پوست سیر را جدا کرده و آن را ریز رنده می‌کنیم و به مخلوط بادمجان اضافه می‌کنیم. سپس ماست چکیده و سس مایونز را به مخلوط بادمجان و مرغ اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله دهم

در این مرحله، سیب‌زمینی خلالی را در آبکش می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم آب آن به طور کامل برود. سپس گردو را پوست کنده و ریز خرد می‌کنیم و به همراه کنجد به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله یازدهم

حالا جعفری را می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس روی تخته گوشت به صورت ریز خرد می‌کنیم. بعد یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله دوازدهم

مقداری روغن به تابه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم روغن کاملاً داغ شود. سپس سیب‌زمینی را در تابه می‌ریزیم و خوب سرخ می‌کنیم. حالا گردو و جعفری خرد شده را به مخلوط بادمجان اضافه می‌کنیم.

مرحله سیزدهم

حالا مخلوط مرغ و بادمجان را خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و سس به خوبی به مواد برسد. سپس ظرف مناسبی را انتخاب می‌کنیم، ابتدا مخلوط مرغ و بادمجان را در کف ظرف می‌ریزیم و آن را صاف می‌کنیم.

مرحله چهاردهم

در نهایت مقداری از سیب‌زمینی سرخ شده را روی آن می‌ریزیم. سپس بیورینگ مرغ و بادمجان را با چند برگ جعفری، مغز گردو و گوجه گیلاسی تزیین می‌کنیم و به عنوان پیش غذا سرو می‌کنیم. نوش جان.