آموزش تاس کباب با سویا

تاس کباب با سویا یک خوراک خوشمزه و کم‌هزینه است که برای افرادی که گیاه‌خوارند بسیار مناسب می‌باشد. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سویا خورشتی ۱۰ تکه
پیاز ۲ عدد بزرگ و کوچک
هویج ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
به ۱ عدد بزرگ
آلو ۱۰ عدد
مغز لیمو عمانی ۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه، پودر دارچین و پودر ادویه کاری به مقدار کافی
عسل به مقدار کافی
آبلیمو ترش تازه به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش تاس کباب با سویا

مرحله اول

برای تهیه تاس کباب با سویا، ابتدا سویا را در یک کاسه آب بگذارید و بعد از ۱ دقیقه آن را آبکش کنید. سپس سویا را در یک قابلمه بریزید و کمی زردچوبه، دارچین، پودر کاری و مغز لیمو عمانی به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا مقداری آب اضافه کنید تا روی سویا را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. بعد از این زمان، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سویا را درون آبکش بریزید.

مرحله سوم

در این مرحله با دست کمی سویا را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود، ولی مراقب باشید سویا له نشود. سپس پوست یک پیاز کوچک را بکنید و آن را ریز رنده کنید. مقداری روغن درون یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

پیاز رنده شده و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و کم‌کم تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس سویا را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سویا کمی سرخ شود. حالا پیاز بزرگ را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، پوست هویج و سیب‌زمینی را بکنید و بعد از شستن آن‌ها را به صورت ورقه‌ای برش بزنید. میوه به را هم به صورت هلالی برش دهید. حالا آلوها را شسته و پیازهای حلقه‌ای را در یک قابلمه قرار دهید.

مرحله ششم

حالا ورقه‌های هویج و به را روی پیاز در قابلمه بچینید. سپس مقداری پودر ادویه کاری و پودر دارچین روی آن‌ها بپاشید. بعد از آن، تکه‌های سویا را روی سبزیجات بچینید.

مرحله هفتم

حالا آلوها را روی سویا بگذارید و دوباره مقداری پودر دارچین و پودر ادویه کاری روی مواد بپاشید. در آخر سیب‌زمینی‌ها را روی سبزیجات بچینید و کمی پودر دارچین، نمک و فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید.

مرحله هشتم

در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی را با روغن مایع و ۲ لیوان آب در یک کاسه مخلوط کنید تا سس یکدست شود. سپس برای طعم بهتر مقداری آب لیمو ترش تازه و عسل به کاسه اضافه کنید.

مرحله نهم

حالا سس رب گوجه‌فرنگی را به آرامی روی سبزیجات در قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید. قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید تا سبزیجات به خوبی پخته و نرم شوند.

مرحله دهم

وقتی سبزیجات کاملا پخته و سس غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و تاس کباب را در ظرف مورد نظرتان بریزید. در نهایت تاس کباب را با نان تازه سرو کنید. نوش جان.