“`html
آموزش ته چین آلبالو
ته چین یک غذای سنتی و شیک ایرانی است که بسیار محبوب بوده و از گذشتهها مورد توجه قرار گرفته است. یکی از انواع آن، ته چین مرغ و آلبالو است که میتوان آن را به شکل فردی درست کرد و در فر پخت. این ته چین خوشمزه را میتوان در مهمانیها و جشنها مشابه آلبالو پلو سرو کرد یا به صورت فینگر فود تهیه نمود. برای دیدن دستور پخت کامل و مراحل تهیه ته چین آلبالو، در ادامه با وبسایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج ایرانی خشک | ۳ پیمانه |
آلبالو پاک نکرده | ۵۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
شکر | ۱۲۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
ماست چکیده سنتی | ۳۰۰ گرم |
روغن آفتابگردان و روغن گیاهی | سه چهارم پیمانه |
زعفران دم شده | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مواد مرینت مرغ | |
آب لیمو تازه | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
آموزش ته چین آلبالو
مرحله اول
برای تهیه ته چین آلبالو، اول از همه، مرغ را به قطعات کوچک برش میزنیم. سپس آن را در یک کاسه میگذاریم و با آبلیمو، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر مخلوط میکنیم. این مخلوط را حدود نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا طعمها به مرغ منتقل شود.
مرحله دوم
در این مرحله، یک قابلمه برمیداریم و آلبالوهای بدون هسته را به همراه شکر در آن میریزیم. سپس روی حرارت قرار میدهیم. وقتی که آلبالوها آب میاندازند و کمی به جوش میآیند،
“““html
آن را آبکش میکنیم و کنار میگذاریم. یک تابه برمیداریم و کمی روغن درون آن میریزیم تا روی حرارت داغ شود.
مرحله سوم
سپس مرغها را درون آن تفت میدهیم تا پخته و سرخ شوند. ابتدا برنج را یک ساعت قبل شسته و با آب و نمک خیس میکنیم. یک قابلمه بزرگ برمیداریم و چهار برابر برنج، آب درون آن میریزیم و روی شعله گاز قرار میدهیم تا به جوش آید.
مرحله چهارم
سپس آب برنج را خالی کرده و برنج را به همراه مقداری نمک درون آب در حال جوش میریزیم تا بجوشد و نیمپز شود. برنج را داخل آبکش میریزیم تا آب آن به طور کامل خارج شود و کنار میگذاریم. یک کاسه بزرگ برمیداریم و تخممرغها را با روغن مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
سپس زعفران و ماست را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس برنج را کمکم به مایه اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد روی برنج را به خوبی بپوشاند. یک ظرف مناسب فر برداشته و در کف آن کاغذ روغنی قرار میدهیم.
مرحله ششم
سپس برنج مخلوط با مواد تهچین را در ته ظرف میریزیم و با قاشق آن را به صورت یکدست فشرده و صاف میکنیم. بعد از آن، مرغها و آلبالو را روی برنج به طور مساوی میریزیم و پخش میکنیم. سپس یک لایه دیگر برنج روی آن قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا با قاشق آن را کامل پهن کرده و فشرده میکنیم. سپس ظرف را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و آن را برمیگردانیم و کاغذ روغنی را از روی آن برمیداریم.