آموزش ته چین تک نفره
ته چین تک نفره نسخه فانتزی ته چین سنتی ایرانی است که به صورت جداگانه برای هر فرد تهیه میشود. اگر میخواهید با روشهای مدرن آشپزی آشنا شوید، با مجله آنلاین رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۲ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
کره | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ½ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
فیله مرغ | ۷۰۰ گرم |
زرشک | ۱ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد + ۳ زرده |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
چوب دارچین | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت ته چین تک نفره
پخت فیله مرغ
برای درست کردن ته چین فینگر فودی، اول فیله مرغ را به همراه ۱ پیمانه آب، ۱ عدد پیاز، چوب دارچین و کمی نمک و فلفل سیاه در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا مرغ بپزد و آب کم شود.
زمانی که مرغ پخته شد، آب آن را صاف کنید و کنار بگذارید. سپس مرغ را به تکههای ریشریش خرد کنید و کنار بگذارید. پیاز باقیمانده را ریز خرد کرده و همراه با کمی کره در یک تابه تفت دهید.
تفت دادن پیاز و تکه های مرغ
وقتی پیاز سبک شد، تکههای مرغ را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مرغ سرخ شود. اگر دوست دارید میتوانید کمی زعفران هم به آن اضافه کنید تا بوی بهتری بگیرد.
اضافه کردن آب مرغ
برنج را با کمی آب ولرم و نمک خیس کنید. سپس آب مرغ را به همراه کمی آب معمولی در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. بعد برنج را به قابلمه اضافه کنید.
آماده سازی برنج
توجه داشته باشید برای پخت برنج، باید آب مرغ و آب ساده را طوری بریزید که یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. بعد از اینکه برنج پخت و آب آن کشیده شد، برنج را کنار میگذاریم و به آمادهکردن مواد تهچین میپردازیم.
مخلوط همه مواد
در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را به همراه زردههای آنها خوب هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس ماست را اضافه میکنیم و بعد زعفران دمکرده، روغن مایع و کره ذوبشده را هم میزنیم تا همه مواد مخلوط شوند.
قالب زدن
وقتی مواد کاملاً یکدست شدند، برنج را به کاسه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس ۱۲ عدد قالب مافین را با روغن مایع چرب میکنیم و مخلوط برنج و مواد را تا نیمه در قالبها میریزیم.
قرار دادن سینی در فر
حالا مقداری از مرغ سرخشده را روی برنج میریزیم و باقیمانده قالبها را هم با برنج پر میکنیم و با پشت قاشق کمی فشرده میکنیم. سپس قالبها را داخل سینی فر قرار میدهیم و روی آنها را با فویل آلومینیومی میپوشانیم.
پخت ته چین
برای اینکه هوا از فویل آلومینیومی عبور کند، روی آن را با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و سینی فر را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا تهچینها آماده شوند.
تزئین و سرو
در این مدت، زرشک را به همراه شکر و کمی روغن در یک تابه مناسب کمی تفت میدهیم تا رنگ آن درخشان شود. بعد از اینکه تهچینها آماده شدند، آنها را از قالبهای مافین خارج کرده و با زرشک تزئین میکنیم.
نکات پخت تهچین تکنفره
تهچین تکنفره با گوشت
برای تهیه این تهچین خوشمزه و مجلسی کافیست گوشت مرغ را از لیست مواد لازم حذف کنیم و به همان اندازه گوشت اضافه کنیم. همچنین میتوانیم از گوشت ریشریششده یا چرخکرده به سلیقه خود استفاده کنیم.