آموزش جوجه کباب چمیچوری

جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و به عنوان یکی از غذاهای اصلی در مهمانی‌ها و جشن‌ها شناخته می‌شود. روش پخت جوجه کباب تقریبا مشابه است، اما ادویه‌ها و موادی که برای طعم‌دهی به مرغ استفاده می‌شود، می‌تواند متفاوت باشد. در این دستور، یک نوع سس مخصوص با سبزیجات تازه تهیه می‌شود که هم در طول پخت و هم پس از پخت روی کباب‌ها ریخته می‌شود. این کباب معمولاً با برنج سرو می‌شود و می‌توان آن را هم روی منقل و هم در فر آماده کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ بدون پوست ۲ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس چیمچوری
جعفری خرد شده ½ پیمانه
روغن زیتون ½ پیمانه
سرکه قرمز ¼ پیمانه
سیر ۳ حبه
آویشن خشک ۱ قاشق غذاخوری
زیره ½ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه کباب چمیچوری

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب چمیچوری خوشمزه، ابتدا مواد لازم برای سس چمچوری را خرد کرده و در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم و سپس کنار می‌گذاریم. سینه‌های مرغ را تمیز کرده و به تکه‌های مکعبی برش می‌زنیم.

مرحله دوم

تکه‌های مرغ را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس دو قاشق غذاخوری از سس چمچوری را به این تکه‌ها اضافه کرده و با دست کمی هم می‌زنیم تا تمام تکه‌ها به مواد آغشته شوند.

مرحله سوم

درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را برای یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت مرغ خوب طعم‌دار شود. بعد از یک ساعت کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، روغن زیتون را با کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط می‌کنیم و…

“`

ابتدا تکه‌های گوشت مرغ را به مخلوط روغن زیتون و ادویه‌ها می‌زنیم تا طعم بهتری بگیرند. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

یک سینی فر را برداشته و کف آن یک توری فلزی می‌گذاریم. این کار کمک می‌کند کباب‌ها به سینی نچسبند و فاصله داشته باشند. سپس کباب‌ها را به سیخ کشیده و روی توری قرار می‌دهیم و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا بپزند.

مرحله ششم

بعد از حدود ۱۰ دقیقه که روی کباب‌ها برشته شد، آنها را برگردانده تا طرف دیگرشان هم بپزد و کمی برشته شود. این بار زمان کمتری نیاز است. بعد از پخت، روی کباب‌ها سس چیمچوری می‌ریزیم و آنها را با برنج پخته سرو می‌کنیم.