آموزش جوجه کباب کردی
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و سنتی در ایران و ترکیه است که در مهمانیها و جشنها بسیار سرو میشود. طرز تهیه جوجه کباب تقریباً شبیه به هم است، اما روشهای متفاوتی برای مزهدار کردن مرغ وجود دارد. در این دستورپخت، ما از پوره گوجهفرنگی، پیاز و سیر برای مزهدار کردن مرغ استفاده میکنیم و سپس آن را کباب میکنیم. طعم گوجهفرنگی باعث خوشمزگی و آبداری جوجهها میشود. شما میتوانید این جوجهها را روی منقل گازی یا ذغالی و همچنین باربیکیو بپزید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مرغ | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۴ عدد درشت |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب کردی
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب کردی خوشمزه، اول گوجهفرنگیها را بشویید و پوست آنها را به کلاً بکنید. سپس، گوجهفرنگیها را بزرگ خرد کرده و در مخلوطکن پوره کنید.
مرحله دوم
یک قابلمه کوچک بردارید و پوره گوجهفرنگی را در آن بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا پوره بجوشد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله، پیاز را بشویید، پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. سیر را رنده یا له کنید. پیاز و سیر را در یک کاسه بریزید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. با دست خوب ماساژ دهید تا آب پیاز خارج شود.
مرحله چهارم
حالا، مرغ را به قطعات کوچک (به اندازه مناسب برای جوجه کباب) تقسیم کرده و به پیاز اضافه کنید. سپس روغن زیتون و آب لیمو را هم به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام مرغها به مواد آغشته شوند.
مرحله پنجم
سپس پوره گوجهفرنگی غلیظ شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا جوجهها کاملاً مزهدار شوند. روی کاسه را با سلفون یا نایلون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزهها خوب جا بیفتند.
مرحله ششم
در این مرحله، جوجههای خوشمزه که مزه دار شدهاند را به سیخ بکشید و سپس روی منقل با حرارت ملایم کباب کنید تا پخته شوند. جوجه کباب را میتوانید به سلیقه خود در کنار نان یا برنج زعفرانی سرو کنید.