آموزش جوجونی تاس کباب
جوجونی تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از شهر کاشان آمده است. برای یادگیری تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
بادمجان | ۴ عدد قلمی |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
آموزش جوجونی کاشانی
اضافه کردن پیاز و گوشت به قابلمه
برای درست کردن تاس کباب بادمجان کاشانی ابتدا پیازها را به شکل حلقهای برش میزنیم و در ته قابلمه قرار میدهیم. سپس گوشت گوسفند را به صورت مکعبی خرد کرده و روی پیازها میگذاریم.
افزودن ادویه
در این مرحله کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه روی گوشت میپاشیم. بعد بادمجانها را میتوانیم با پوست یا بدون پوست روی گوشت بگذاریم. سپس گوجه فرنگیها را از وسط نصف کرده و روی بادمجانها میگذاریم.
اضافه کردن آب
حالا ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه میکنیم و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کمتر میکنیم تا گوشت و سبزیجات خوب بپزند.
پخت غذا
این غذا هرچه با حرارت کمتر و مدت بیشتری پخته شود، خوشمزهتر میشود. حدود ۲ تا ۳ ساعت بعد که غذا روی حرارت بود و آبش کم شد، رب انار ترش و مقداری نمک به آن اضافه میکنیم.
اضافه کردن رب
اگر از مزه ترش خوشتان نمیآید، میتوانید به جای رب انار ترش از رب انار ملس یا رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در پایان پس از اینکه آب غذا کم شد، آن را در ظرف سرو میکشیم و با نان سرو میکنیم.