راهنمای درست کردن حلوای خرما و گردو

حلوا با خرما و گردو یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولاً در شب‌های قدر تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این دسر خوشمزه، در ادامه با سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای حلوای خرما و گردو
آرد گندم ۱۷۰ گرم
خرما ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۱۴۰ گرم
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
مغز گردو به مقدار لازم
پودر دارچین یا پودر زنجبیل به مقدار لازم

دستور تهیه حلوای خرما و گردو

مرحله اول

برای تهیه این حلوا، ابتدا آرد را درون الک بریزید و سپس آن را در یک تابه مناسب الک کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن کمی تغییر کند.

مرحله دوم

زمانی که آرد به رنگ قهوه‌ای روشن در آمد، دوباره آن را الک کرده و به تابه برگردانید. حالا روغن مایع را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید تا آرد و روغن کاملاً با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله هسته‌های خرما را جدا کنید و اگر پوست خرما سفت است، آن را نیز جدا کنید. سپس خرما و گلاب را به تابه اضافه کنید و با یک قاشق چوبی بزرگ هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم

حال وقت آن است که پودر دارچین و یا زنجبیل را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آنها به حلوا بچسبد. وقتی حلوا کاملاً یکدست شد، تابه را از روی حرارت بردارید و به شکل دلخواه تزئین کنید.

مرحله پنجم

برای تزئین کردن حلوا، قالب‌های دلخواه را با کیسه فریزر بپوشانید. سپس یک قاشق غذاخوری از حلوا را داخل قالب کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا خوب فشرده شود. مغز گردو را از وسط نصف کرده و روی حلوا بگذارید.

مرحله ششم

حلوا را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. برای زیباتر شدن حلوا، مقداری پودر پسته روی آن بپاشید. در نهایت، حلوا را به همراه چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان!