آموزش خوراک سوسیس ایتالیایی
خوراک سوسیس ایتالیایی از ایتالیا آمده و معمولاً به عنوان یک ساندویچ یا فست فود مورد استفاده قرار میگیرد. این خوراک از سوسیسهای آماده تهیه میشود، اما میتوان با سوسیسهای خانگی نیز آن را درست کرد. ترکیب سوسیس و سبزیجات سرخ شده در ساندویچ طعم بسیار خوبی به وجود میآورد. همچنین سوسیس و سبزیجات در سس پخته میشوند که این باعث میشود ساندویچ بسیار آبدار و خوشمزه باشد و نیازی به اضافه کردن سس در کنار آن نیست.
مواد لازم برای 4 نفر | |
سوسیس | 4 عدد |
فلفل دلمهای رنگی | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد درشت |
رب گوجهفرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک سوسیس ایتالیایی
مرحله اول
برای تهیه خوراک سوسیس و سبزیجات ایتالیایی ابتدا پیازها را شسته و پوست میکنیم. سپس آنها را به صورت خلالی و یکسان خرد میکنیم. یک ماهیتابه بزرگ را برداشته و مقداری روغن درون آن میریزیم.
مرحله دوم
سپس ماهیتابه را روی حرارت قرار میدهیم تا کمی گرم شود. سپس پیازها را به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم تا نرم و طلایی شوند. ادویهها را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت میدهیم تا عطر و طعم آنها آزاد شود.
مرحله سوم
در این مرحله، رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگی شود. وقتی روغن به رنگ نارنجی درآمد، حرارت را خاموش میکنیم. فقط باید مراقب باشیم که ادویهها نسوزند. سوسیسها را به صورت درسته یا بزرگ برش میزنیم.
مرحله چهارم
یک ماهیتابه دیگر را با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم. سوسیسها را سرخ کرده و سپس کنار میگذاریم. بعد از آن، فلفل دلمهایها را شسته و به صورت خلالی و یکدست خرد میکنیم.
مرحله پنجم
فلفل دلمهایها را در روغن جداگانه تفت میدهیم تا نرم و سرخ شوند. سپس سوسیسها و فلفل دلمهای را به مخلوط پیاز، رب و ادویهها اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط میکنیم. سپس با نصف استکان آب جوشیده ولرم و مقداری نمک ترکیب میکنیم.
مرحله ششم
حالا ترکیب را با درب بسته روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا با هم بپزند و جا بیفتند. یا میتوانیم به جای قرار دادن روی گاز، آن را به مدت ده دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهیم تا پخته شود. در نهایت این مواد را داخل نان باگت به شکل ساندویچ سرو میکنیم.