آموزش خوراک صدف

خوراک صدف یکی از غذاهای دریایی خوشمزه و بین‌المللی است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق درست کردن خوراک صدف، با سایت آموزشی رضیم ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
صدف دو کفه ای ۱ کیلوگرم
کره ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
جعفری تازه ۱ دسته کوچک
ماء الشعیر به مقدار کافی
فلفل قرمز و نمک به مقدار کافی

آموزش خوراک صدف

مرحله اول

برای تهیه خوراک صدف خوشمزه، ابتدا صدف‌ها را با آب سرد و یک برس سفت یا اسکاج سیمی خوب بشویید تا تمیز شوند و هر گونه شن و خاکی که روی آن‌ها وجود دارد، پاک شود.

مرحله دوم

اگر موقع شستن صدف‌ها مشاهده کردید که یکی از آن‌ها باز، ترک خورده یا شکسته است، بدانید که این صدف غیر قابل استفاده است و باید آن را دور بیندازید. حالا یک قابلمه مناسب روی اجاق با حرارت متوسط بگذارید.

مرحله سوم

حالا کره را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملاً ذوب شود. سپس سیر را خیلی ریز رنده کنید و به همراه نمک و فلفل قرمز به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود. بعد از آن صدف‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

صدف‌ها را خوب تفت دهید و سپس ماءالشعیر را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و بگذارید صدف‌ها به مدت ۵ دقیقه بجوشند تا باز شوند. بعد از این مدت، جعفری را بشویید.

مرحله پنجم

حالا جعفری را ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید، سپس مخلوط کنید تا عطر جعفری آزاد شود. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بردارید و صدف‌ها را در ظرف دلخواه سرو کنید. نوش جان.