آموزش خوراک عدس و اسفناج

خوراک عدس و اسفناج یک غذا کاملاً گیاهی و بدون گوشت است که از عدس و لپه درست می‌شود و پروتئین لازم برای بدن را فراهم می‌کند. همچنین، اسفناج و آبلیمو در این خوراک به جذب آهن بدن کمک می‌کنند. این غذا علاوه بر داشتن طعم عالی، بسیار سالم و مغذی است و برای افرادی که رژیم غذایی خاصی دارند یا گیاه‌خوار هستند، مناسب می‌باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس قرمز یا سبز دو سوم پیمانه
لپه ½ پیمانه
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
اسفناج پخته شده دو سوم پیمانه
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
گشنیز تازه ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد
فلفل سبز ۲ عدد
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت خوراک عدس و اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن خوراک عدس و اسفناج خوشمزه، ابتدا پیاز را خوب می‌شوییم، پوست می‌کنیم و به صورت خلالی خرد می‌کنیم. سپس یک تابه می‌گذاریم روی حرارت و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم تا گرم شود.

“`

مرحله دوم

ما زیره، تخم گشنیز و برگ بو را در روغن می‌ریزیم و به مدت یک دقیقه تفت می‌دهیم. سپس پوره زنجبیل و سیر را به این مخلوط اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا عطر آن به مشام برسد. حالا پیازها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند.

مرحله سوم

در این مرحله زردچوبه، فلفل و گوجه‌فرنگی خردشده را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌زنیم. ما اسفناج را قبلاً پخته‌ایم و حالا آن را به تابه اضافه می‌کنیم و بعد از کمی تفت دادن، نصف لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و با حرارت کم می‌گذاریم تا بپزد.

مرحله چهارم

بعد از ۱۰ دقیقه که غذا جوشید و آماده شد، دال عدس‌های پخته شده با آب و نمک را به مخلوط اضافه می‌کنیم. لپه‌ها را که از قبل شسته و خیس کرده‌ایم نیز اضافه کرده و با کمی آب می‌گذاریم بپزد.

مرحله پنجم

سپس لپه‌ها را آبکش کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. بعد از ۵ دقیقه که همه خوب جوشید و پخته شد، گشنیز خردشده را به آن اضافه می‌کنیم. در این مرحله هم آبلیمو را اضافه می‌کنیم و بعد از ۵ دقیقه، غذا را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.