طرز تهیه خوراک لوبیا هندی
خوراک لوبیا هندی یکی از غذاهای محبوب در هند است که با انواع مختلف مواد تهیه میشود. برای یادگیری نحوه تهیه این خوراک خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا چیتی | ۲ پیمانه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
پرک چیلی، پاپریکا و زیره سیاه | به مقدار لازم |
اورگانو و برگ بو | به مقدار لازم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
سیر | ۲ تا ۳ حبه |
گوجهفرنگی و آب گوجهفرنگی | ۲ پیمانه |
جعفری | به مقدار لازم |
طرز تهیه خوراک لوبیا هندی
مرحله اول
برای درست کردن خوراک لوبیا هندی ابتدا لوبیا چیتی را خوب میشوییم. سپس آن را در یک کاسه با آب میریزیم و اجازه میدهیم به مدت ۴ ساعت خیس بخورد. بعد از این مدت لوبیا را در یک آبکش میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، لوبیا چیتی را در یک قابلمه بزرگ با آب میریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. سپس اجازه میدهیم لوبیا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب جوش بماند تا کاملاً بپزد.
مرحله سوم
حالا پوست سیر و پیاز را جدا میکنیم، آنها را میشوییم و به صورت ریز خرد میکنیم. سپس فلفل دلمهای را شسته و آن را هم ریز خرد میکنیم و بعد گوجهفرنگی را میشوییم.
مرحله چهارم
در این مرحله، پوست گوجهفرنگی را جدا کرده و آن را به قطعات ریز خرد میکنیم. وقتی لوبیا چیتی کاملاً پخته شد، حرارت را خاموش میکنیم ولوبیا را در آبکش میریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله پنجم
اکنون یک تابه بزرگ و مناسب روی حرارت ملایم میگذاریم. سپس پرک چیلی، پودر پاپریکا، زیره سیاه، اورگانو و برگ بو را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله ششم
حالا پیاز، فلفل دلمهای و سیر را به ادویهها اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم. سپس گوجهفرنگی و آب گوجهفرنگی را اضافه کرده و در ادامه لوبیا چیتی را به مواد اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا مواد را بهخوبی مخلوط میکنیم تا ترکیب شوند. سپس درب تابه را میبندیم و اجازه میدهیم مواد به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بمانند تا طعمها با هم ترکیب شوند. در این مدت، جعفری را هم میشوییم.
مرحله هشتم
در نهایت جعفری را روی تخته برش میگذاریم و آن را به صورت ریز خرد میکنیم. بعد از ۳۰ دقیقه، جعفری را به خوراک لوبیا اضافه کرده و مخلوط میکنیم. پس از این دو دقیقه، خوراک را در ظرف سرو ریخته و با نان تازه میل کنید. نوش جان!