آموزش خوراک لوبیا و جو

خوراک لوبیا و جو یکی از غذاهای خوشمزه و رژیمی است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. این خوراک به خوراک لوبیا چیتی شباهت دارد، اما به جای قارچ، از جو استفاده می‌شود و در نتیجه کالری کمتری دارد. این غذا به خاطر فیبر زیادی که دارد، می‌تواند احساس سیری طولانی‌مدت ایجاد کند و برای کاهش وزن گزینه مناسبی است. اگر می‌خواهید دستور تهیه این خوراک لذیذ را یاد بگیرید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی ۱ لیوان
جو پوست کنده ½ لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
کره ۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و آویشن به مقدار کافی

دستور پخت خوراک لوبیا و جو

مرحله اول

برای تهیه خوراک لوبیا و جو، ابتدا جو را در یک کاسه بریزید و روی آن آب بریزید و بگذارید حداقل ۱۲ ساعت خیس بخورد. اگر ممکن است، ۲ یا ۳ بار آب آن را عوض کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، لوبیا چیتی را در یک کاسه دیگر بریزید و تا سطح روی آن آب بریزید و اجازه دهید ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس بخورد. در این زمان، چندین بار آب آن را عوض کنید.

مرحله سوم

سپس جو و لوبیا را جداگانه آبکش کنید و هر کدام را در قابلمه‌ای جداگانه بریزید. به هر قابلمه آب اضافه کنید تا نصف آن پر شود و درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی پخته شوند.

مرحله چهارم

بعد از حدود ۲ ساعت به لوبیاها نگاه کنید و از آنها تست کنید. اگر پخته شده‌اند، قابلمه را از روی حرارت بردارید. اما جو زمان بیشتری نیاز دارد تا کامل بپزد، بنابراین اجازه دهید که جو نیز به خوبی پخته شود.

مرحله پنجم

وقتی جو هم پخته شد، پیاز را پوست بکنید و بشویید، سپس با رنده ریز رنده کنید. در ادامه یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.

مرحله ششم

در این مرحله، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آن خوب باز شود و طعم خامی‌اش گرفته شود. سپس پیاز رنده شده، کمی آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله هفتم

حالا لوبیاها و جو پخته شده را همراه با آب آنها به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا خوب جا بیفتد. در آخر آویشن را هم به خوراک اضافه کنید. وقتی خوراک غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو کنید. این خوراک را با نان میل کنید و از آن لذت ببرید.