آموزش خوراک ماهی قزل آلا
خوراک ماهی قزل آلا یکی از خوراکهای بسیار خوشمزه است که میتوان آن را با طعمهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، ادامه مطلب را در سایت تفریحی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی قزل آلا | ۳ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
لیمو ترش | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
زیره سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت خوراک ماهی قزل آلا
آماده سازی ماهی ها
برای درست کردن خوراک ماهی قزل آلا، ابتدا ماهیها را خوب شسته و کنار میگذاریم تا خشک شوند. سپس روغن زیتون و ادویهها را در یک کاسه مخلوط میکنیم تا سسی درست شود.
تهیه سس
ادویهها و روغن زیتون را خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند. وقتی ماهیها خشک شدند، این سس را روی تمام قسمتهای خارجی و داخلی ماهیها میزنیم تا طعم بگیرد.
استراحت دادن
سپس ماهیها را در یک سینی با لبه بلند قرار میدهیم و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعم ادویهها به ماهیها نفوذ کند. در این مدت، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
برش دادن سیب زمینی ها
بعد از اینکه ماهیها مزهدار شدند، سینی را با کمی روغن چرب کرده و ماهیها را در آن کنار هم میچینیم. سیبزمینیها را به صورت ورقههای نازک برش میزنیم و بین ماهیها قرار میدهیم.
قرار دادن سینی در فر
لیموهای ترش را هم نازک برش میزنیم و روی ماهیها میگذاریم. سپس پیازها را به شکل حلقهای خرد کرده و در سینی قرار میدهیم. حالا سینی را در فر میگذاریم.
طلایی و ترد شدن ماهی ها
ماهیها حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه نیاز به پختن دارند. سیبزمینیها برای پخت کمی بیشتر زمان نیاز دارند. پس از اینکه ماهیها پخته شدند، میتوانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم تا روی ماهیها طلایی و ترد شود.
سرو
بعد از پخت، ماهیها را از سینی بیرون میآوریم و میگذاریم سیبزمینیها چند دقیقه بیشتر در فر بمانند تا کاملاً پخته شوند. سپس میتوانیم سبزیجات را به ظرف ماهی اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنیم.