“`html
آموزش خوراک مرغ مکزیکی
خوراک مرغ مکزیکی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که میتوان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این خوراک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
نخود فرنگی | ۴ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۸ عدد |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل دلمه ای کوچک |
سیب زمینی | ۲ عدد |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
پاپریکا، ادویه کاری و پودر تخم گشنیز | به مقدار لازم |
آموزش خوراک مرغ مکزیکی
مرحله اول
برای تهیه خوراک مرغ مکزیکی خوشمزه، ابتدا یک عدد پیاز را نصف کنید و به همراه سینه مرغ و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه بریزید. سپس به اندازهای آب به قابلمه اضافه کنید که روی سینه مرغ را بپوشاند.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید سینه مرغ به مدت یک ساعت در آب جوش بپزد تا کاملا پخته شود. سپس ذرت و نخود فرنگی را به آن اضافه کنید و مقداری…
“““html
نمک و آب را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
مرحله سوم
اجازه دهید نخود فرنگی و ذرت برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا کاملاً پخته شوند. سپس پیاز باقی مانده را به صورت نگینی و ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب بریزید.
مرحله چهارم
پیاز را خوب تفت دهید تا سرخ و طلایی رنگ شود. سپس قارچ و فلفل دلمهای را شسته و به صورت ورقهای و نگینی خرد کنید. فلفل دلمهای را به تابه حاوی پیاز سرخ شده اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله پنجم
وقتی فلفل دلمهای خوب سرخ شد، قارچ را اضافه کنید و بلافاصله حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد. سپس ذرت و نخود فرنگی پخته شده را درون آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آنها کاملاً خارج شود.
مرحله ششم
وقتی قارچ سرخ شد، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، ادویه کاری و پودر تخم گشنیز به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی ادویهها گرفته شود. پس از ۲ دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
زمانی که سینه مرغ به خوبی آبپز شد، آن را از قابلمه خارج کرده و با کمک چنگال ریش ریش کنید. سپس آن را به همراه ذرت و نخود فرنگی پخته شده به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله هشتم
حالا دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه خوب تفت دهید تا مزهها با هم ترکیب شوند. سپس سس مایونز، ماست چکیده و آب لیمو ترش تازه را در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله نهم
مواد درون کاسه را با چنگال به خوبی مخلوط کنید تا بافت سس یکدست شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط سس را به آن اضافه کنید. حالا خوراک مرغ را خوب مخلوط کنید تا سس به مواد جذب شود.
مرحله دهم
در این مرحله پوست سیبزمینیها را جدا کرده و به صورت خلالی خرد کنید. سپس آنها را با آب سرد بشویید تا نشاسته آنها شسته شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن بیفزایید.
مرحله یازدهم
اجازه دهید روغن خوب گرم شود، سپس سیبزمینیها را به تابه اضافه کرده و سرخ کنید تا طلایی شوند. در نهایت، خوراک مرغ را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه سیبزمینی سرخ شده، گوجهفرنگی و کاهو سرو کنید. نوش جان!