آموزش خوراک مرغ چینی

خوراک مرغ چینی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب جهانی است که با طعم‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ½ پیمانه
آرد سفید ¼ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر قهوه‌ای ¼ پیمانه
سرکه سیب ½ پیمانه
سس کچاپ یک سوم پیمانه
آب ½ پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت خوراک مرغ چینی

مرحله اول

برای درست کردن خوراک مرغ چینی خوشمزه، اول سیر را ریز خرد می‌کنیم. سپس آن را به همراه شکر، سرکه، سس کچاپ، سویا سس و آب به یک قابلمه مناسب اضافه می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا تمام مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کمی نمک و فلفل سیاه به سس می‌زنیم و آن را هم می‌زنیم تا سس غلیظ‌تر شود. وقتی سس کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بر می‌داریم و به قسمت بعدی می‌رویم.

مرحله سوم

حالا مرغ را به صورت نوارهای باریک خرد می‌کنیم. سپس نشاسته، تخم مرغ و آرد را در سه کاسه جدا قرار می‌دهیم. در این مرحله یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله چهارم

کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. وقتی روغن خوب داغ شد، تکه‌های مرغ را اول در نشاسته، بعد در تخم مرغ و در نهایت در آرد غلتانده و بعد در روغن داغ می‌ریزیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

وقتی تمام تکه‌های مرغ را سرخ کردیم، آن‌ها را کنار می‌گذاریم. حالا پیاز و فلفل دلمه‌ای را به صورت مکعبی خرد کرده و به همراه کمی روغن در یک تابه دیگر سرخ می‌کنیم تا نرم شوند.

مرحله ششم

در این مرحله تکه‌های سرخ شده مرغ را به همراه سس به تابه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا سس به مرغ و سبزیجات برسد. در پایان خوراک را با برنج یا نان داغ سرو می‌کنیم.