آموزش خورش آق لوبیا

خورش آق لوبیا یکی از غذاهای خوشمزه و محلی شهر ارومیه است که برای کسانی که گیاهخوار هستند بسیار مناسب می‌باشد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله خورش آق لوبیا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
پیاز ۱ عدد بزرگ
لوبیا سفید ۱ پیمانه
غوره ½ پیمانه
بادمجان ۸ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پروتئین‌ گیاهی ۱۵۰ گرم
آبغوره ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل‌ سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی

آموزش خورش آق لوبیا

مرحله اول

برای درست کردن خورش آق لوبیا خوشمزه، در ابتدا لوبیا سفید را بشویید و در یک کاسه آب بگذارید. سپس اجازه دهید لوبیا به مدت ۱۲ ساعت در آب بماند تا نرم شود و نفخ آن گرفته شود.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کنید و بعد پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رب و ادویه‌ها کاملاً مخلوط شوند.