“`html
آموزش خورش آق لوبیا
خورش آق لوبیا یکی از غذاهای خوشمزه و محلی شهر ارومیه است که برای کسانی که گیاهخوار هستند بسیار مناسب میباشد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله خورش آق لوبیا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر | |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
لوبیا سفید | ۱ پیمانه |
غوره | ½ پیمانه |
بادمجان | ۸ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پروتئین گیاهی | ۱۵۰ گرم |
آبغوره | ۴ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار کافی |
آموزش خورش آق لوبیا
مرحله اول
برای درست کردن خورش آق لوبیا خوشمزه، در ابتدا لوبیا سفید را بشویید و در یک کاسه آب بگذارید. سپس اجازه دهید لوبیا به مدت ۱۲ ساعت در آب بماند تا نرم شود و نفخ آن گرفته شود.
مرحله دوم
حالا پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کنید و بعد پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجهفرنگی را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رب و ادویهها کاملاً مخلوط شوند.
“““html
سرخ شوند. وقتی که رنگ رب تغییر کرد، لوبیا سفید را داخل آبکش میریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله چهارم
حالا لوبیا را به قابلمه اضافه میکنیم، سپس همه مواد را خوب مخلوط میکنیم و به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه میکنیم. سپس درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم لوبیا به خوبی پخته و نرم شود. در این مدت بادمجانها را میشوییم.
مرحله پنجم
در این مرحله، پوست بادمجانها را به صورت راهراه جدا میکنیم و مقداری نمک روی آنها میپاشیم. حالا بادمجانها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله ششم
بعد از این زمان، بادمجانها را با دست کمی فشار میدهیم تا مزه تلخ آنها بیرون بیاید. حالا یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار میدهیم و مقداری روغن مایع به آن میافزاییم و میگذاریم تا روغن خوب گرم شود.
مرحله هفتم
سپس بادمجانها را داخل تابه میریزیم و به خوبی سرخ میکنیم. بعد، گوجهفرنگیها را از وسط نصف میکنیم و آنها را نیز در تابه سرخ میکنیم. حالا پروتئینهای گیاهی را به خوبی سرخ میکنیم.
مرحله هشتم
وقتی لوبیا پخته شد، مقداری نمک به قابلمه اضافه میکنیم، سپس غوره و آبغوره را به قابلمه میافزاییم و کمی مخلوط میکنیم. در ادامه، بادمجانها و گوجههای سرخشده را به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله نهم
حالا اجازه میدهیم خورش به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد. پس از این زمان، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و خورش را در ظرف مورد نظر میریزیم، سپس آن را با برنج زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان.