آموزش خورش انار مسما
خورش انار مسما یکی از خورشهای خوشمزه گیلانی است که روشهای مختلفی برای درست کردنش وجود دارد. برای یاد گرفتن کامل و مرحله به مرحله درست کردن این خورش، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه یا ران مرغ | ۴ تکه |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
دانه انار | ۱ پیمانه |
رب انار ملس | ۲ قاشق غذاخوری |
بادمجان | ۲ عدد |
آب انار | ۲ لیوان |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خورش انار مسما
مرحله اول
برای شروع درست کردن خورش انار مسما، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را روی تکههای مرغ میپاشیم و آنها را کنار میگذاریم تا ادویهها طعم گوشت مرغ را بگیرند. سپس بادمجانها را پوست کرده و به صورت ورقهای برش میزنیم.
مرحله دوم
حالا روی بادمجانها کمی نمک میپاشیم و اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه بمانند تا تلخیشان گرفته شود. بعد از این زمان، بادمجانها را آبکشی کرده و با یک دستمال تمیز خشک میکنیم.
مرحله سوم
یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. وقتی که روغن داغ شد، بادمجانها را به تابه اضافه کرده و به خوبی سرخ میکنیم. سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله دوباره مقداری روغن به تابه اضافه کرده و تکههای مرغ را درون آن میچینیم و به طور کامل سرخ میکنیم. سپس مرغهای سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن میریزیم. پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود.
مرحله ششم
حالا رب گوجهفرنگی را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت میدهیم تا طعم خامی رب گرفته شود. سپس مرغهای سرخ شده را به قابلمه میافزاییم.
مرحله هفتم
در این مرحله، آب انار را به قابلمه اضافه میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم تا مرغ به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش، دانههای انار و رب انار را به قابلمه اضافه کرده و هم میزنیم.
مرحله هشتم
سپس زعفران دمکرده را به خورش اضافه کرده و میگذاریم خورش به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا به خوبی جا بیفتد. در پایان، خورش را به همراه بادمجانها در ظرف مناسب میکشیم و با برنج سرو میکنیم.