آموزش خورش خارک
خورش خارک یکی از خورشهای خوشمزه و سادهای است که در جنوب کشورمان تهیه میشود. دستورهای متفاوتی برای درستکردن این خورش وجود دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله خورش خارک، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خارک | ۱۵ عدد |
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو یا نارنج | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خورش خارک
مرحله اول
برای تهیه خورش خارک خوشمزه، ابتدا پیازها را به صورت نازک خرد میکنیم. سپس یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا نرم شود، سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت دادن را ادامه میدهیم تا عطر زردچوبه در فضای قابلمه پخش شود.
مرحله سوم
حالا تکههای مرغ را به قابلمه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا تمام قسمتهای گوشت مرغ یکدست سرخ شود. بعد از سرخ شدن مرغ، ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و درب آن را میگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله، ۳۰ دقیقه به مرغ زمان میدهیم تا نیمپز شود. در همین حال، خارکها را از وسط نصف کرده و هستههایشان را خارج میکنیم. بعد از ۳۰ دقیقه، خارکها را به همراه رب انار و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا دوباره ۳۰ دقیقه به خورش زمان میدهیم تا خارکها بپزند و خورش جا بیفتد. توجه کنید که این خورش معمولاً بدون آب سرو میشود، بنابراین از اضافه کردن آب بیشتر خودداری کنید زیرا طعم خورش را تغییر میدهد.
مرحله ششم
در پایان، بعد از اینکه خورش جا افتاد، آب لیمو یا آب نارنج را اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. در نهایت خورش را در ظرف دلخواه میکشیم و با برنج سرو میکنیم.