آموزش خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که نه تنها در ایران، بلکه در خارج از کشور هم افراد زیادی آن را دوست دارند. انواع مختلف این خورش در نقاط مختلف ایران وجود دارد، مثل خورش قورمه سبزی تهرانی، گیلانی، جنوبی و تبریزی که هرکدام کمی با هم فرق دارند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش خورش قورمه سبزی، همراه با رضیم باشید.

برای درست کردن قورمه سبزی خوشمزه، ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید، سپس پیاز و گوشت را سرخ کنید. بعد لوبیا و آب اضافی را اضافه کنید و بگذارید بپزد. وقتی خورش تقریباً آماده شد، سبزی سرخ شده و لیمو عمانی را بیفزایید و در آخر با نمک و فلفل طعم آن را تنظیم کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار مواد
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
سبزی خورشتی ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن مایع به اندازه لازم
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
آب نارنج ، آبغوره و زردچوبه به اندازه لازم

آموزش خورش قورمه سبزی

مرحله ۱: آماده‌سازی لوبیا

برای شروع، لوبیا قرمز را بخیسانید. این کار کمک می‌کند تا نفخ آن کاهش یابد. پیشنهاد ما این است که لوبیا را از شب قبل در آب بگذارید.

مرحله ۲: تعویض آب لوبیا

تعویض آب لوبیا باعث می‌شود تا نرم‌تر شود و زمان پخت آن کمتر شود. اگر بتوانید آب آن را دو تا سه بار عوض کنید، نفخ لوبیا به خوبی کاهش پیدا می‌کند.

مرحله ۳: تفت دادن پیاز و ادویه‌ها

پیاز را ریز خرد کنید و با مقدار کمی روغن مایع در قابلمه‌ای که برای خورش در نظر دارید، بریزید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس کمی زردچوبه و در صورت دلخواه فلفل سیاه اضافه کنید و ادامه دهید تا ادویه‌ها به خوبی با پیاز مخلوط شوند.

مرحله ۴: افزودن و تفت دادن گوشت

در این مرحله، گوشت را به ترکیب اضافه کنید و آن را هم تفت دهید تا کمی سرخ شود…