طرز تهیه خورش قیمه آلو

خورش قیمه آلو یکی از خورش‌های خوشمزه و مشهور ایرانی است که به روش‌های مختلفی پخته می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
لپه ½ پیمانه
گوشت خورشتی ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
آلو خورشتی ۶ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ تکه
گوجه فرنگی ۲ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

روش تهیه خورش قیمه آلو

مرحله اول

برای تهیه خورش قیمه آلو مجلسی، ابتدا یکی از پیازها را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه تفت می‌دهیم. وقتی پیاز نرم شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، گوشت خورشتی را به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ۴ پیمانه آب جوش به قابلمه می‌افزاییم و می‌گذاریم گوشت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم

اکنون پیاز باقی‌مانده را به صورت ریز خرد کرده و در یک قابلمه دیگر تفت می‌دهیم تا سرخ شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه خوب تفت می‌دهیم تا رنگ رب باز شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، چوب دارچین را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می‌کنیم و دوباره برای یک دقیقه تفت می‌دهیم. سپس لپه‌ای که قبلن خیس کرده‌ایم را به قابلمه می‌افزاییم و دو دقیقه تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا دو پیمانه آب اضافه کرده و می‌گذاریم لپه بپزد. وقتی گوشت کامل پخته شد، لپه پخته شده را به آن اضافه کرده و به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک می‌گذاریم یک ساعت دیگر همه مواد روی حرارت بمانند.

مرحله ششم

در این مرحله، آلوهای خورشتی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خورش حدود ۳۰ دقیقه دیگر بپزد تا طعم‌ها بخوبی با هم مخلوط شوند. در نهایت، سیب زمینی را خلالی برش زده و سرخ می‌کنیم تا برای تزئین خورش آماده شود.

مرحله هفتم

خورش قیمه آلو آماده است! آن را در ظرف سرو می‌کشیم و با سیب زمینی سرخ شده تزئین می‌کنیم. این خورش را می‌توانیم با برنج سرو کنیم و از طعم خوشمزه آن لذت ببریم.