آموزش خورش لوبیا سفید گیاهی

خورش لوبیا سفید گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که برای افراد گیاهخوار خیلی مناسب می‌باشد. اگر می‌خواهید با روش تهیه‌ی این خورش آشنا شوید، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم مطالعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد متوسط
لوبیا سفید ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ¼ فلفل دلمه‌ای
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
شیر سویا ۱ فنجان
آرد ½ قاشق غذاخوری
کره به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و ادویه به میزان لازم

آموزش خورش لوبیا سفید گیاهی

مرحله اول

برای درست کردن خورش لوبیا سفید گیاهی، ابتدا لوبیا سفید را بشویید و در یک کاسه پر از آب بگذارید. اجازه دهید لوبیا به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت در آب بخیساند.

مرحله دوم

بعد از گذشت این زمان، پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. سپس پیاز را همراه با کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی‌شود.

مرحله سوم

حالا لوبیا خیس‌خورده را در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش خارج شود. سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا لوبیا در حین پخت له نشود. سپس ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید لوبیا بپزد.

مرحله چهارم

در این مرحله، هویج را بشویید و سیب‌زمینی را پوست بکنید. بعد از آن سیب

“““html

ابتدا زمین را شسته و هویج و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی و ریز خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

بعد از آن، کره را به تابه اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا کره ذوب شود. حالا هویج را به تابه می‌افزاییم و کمی آن را تفت می‌دهیم تا هویج سرخ شود. سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، کمی سبزیجات داخل تابه را تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز به تابه اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم تا بوی ادویه از بین برود. سپس ۱ فنجان آب را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می‌دهیم سبزیجات کاملاً پخته شده و آب اضافی تبخیر شود. وقتی که لوبیا سفید خوب پخته شد، آن را به همراه شیر سویا به تابه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله هشتم

در ادامه، آرد را با مقداری آب مخلوط کرده و به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خورش روی حرارت بجوشد تا غلیظ شود. در ۱۰ دقیقه آخر پخت، آب لیمو ترش تازه را به تابه اضافه می‌کنیم. سپس خورش آماده سرو است. نوش جان.