آموزش دلمه کدو حلوایی

با آمدن پاییز و زمستان، کدو حلوایی هم به بازار می آید. کدو حلوایی نه تنها بسیار مفید است، بلکه طعم خوشمزه ای هم دارد و می توان با آن انواع غذاها، پیش غذا و دسر درست کرد. یکی از این غذاهای خوشمزه، دلمه کدو حلوایی است که می توان آن را در قابلمه یا فر تهیه کرد. همچنین می توان دلمه کدو حلوایی را به عنوان وعده غذایی ویژه شب یلدا آماده کرد. برای یادگیری نحوه درست کردن دلمه کدو حلوایی به صورت مرحله به مرحله، تا انتها با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم دلمه کدو حلوایی
کدوی کوچک ۱ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پاپریکا و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم

آموزش دلمه کدو حلوایی

مرحله اول

برای درست کردن دلمه خوشمزه کدو حلوایی، ابتدا کدو را از وسط نصف کرده و دانه های آن را در می آوریم. سپس با یک قلمو روی کدو روغن زیتون و نمک می زنیم و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد.

مرحله دوم

پس از اینکه کدو پخته شد، آن را از فر خارج می کنیم. حالا برای تهیه مواد داخلی کدو، در یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون می ریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود. سپس پیاز را شسته، پوست می‌گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله سوم

پیازهای خرد شده را در روغن داغ تفت می‌دهیم. وقتی پیازها کمی نرم و شفاف شدند، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و سپس نمک، پاپریکا و فلفل سیاه را می‌ریزیم و همه موارد را خوب تفت می‌دهیم تا گوشت سرخ شود و رنگش تغییر کند.

مرحله چهارم

بعد از آماده شدن مواد، آنها را داخل کدوها می‌ریزیم و روی آن کمی پنیر پیتزا می‌پاشیم. سپس دوباره کدوی پرشده را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیر پیتزا آب شود و طلایی شود. این دلمه کدو با ماست و سیر بسیار خوشمزه می‌شود.