آموزش دمی کباب

دمی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل طرز تهیه دمی کباب، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب پیاز ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش دمی کباب

مرحله اول

برای درست کردن دمی کباب خوشمزه و سنتی، اول پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم و آب اضافی‌اش را می‌گیریم تا برای سس استفاده کنیم. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز در یک کاسه بزرگ مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، مقدار مناسبی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا بافت چسبندگی پیدا کند. بعد روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال درمی‌آوریم. سپس یک تابه مناسب فر انتخاب کرده و آن را با روغن چرب می‌کنیم. مایه کباب را در تابه ریخته و به طور یکنواخت در انتهای تابه پخش می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی گوجه فرنگی و پیاز برش خورده و چند فلفل سبز را هم روی مایه کباب بچینید.

مرحله پنجم

حالا تابه را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا کباب بپزد. در این حین، سس کباب را آماده می‌کنیم. برای تهیه سس، رب گوجه فرنگی را با آب پیاز، آب سرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و یک قاشق روغن ترکیب می‌کنیم.

مرحله ششم

پس از ۲۵ دقیقه کباب را از فر درمی‌آوریم و سس را روی آن می‌ریزیم. سپس تابه را دوباره به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم. بعد از این مدت، کباب را از فر خارج کرده و آن را با برنج یا نان سرو می‌کنیم.