آموزش تهیه دو پیازه تن ماهی

دو پیازه تن ماهی یک غذا خوشمزه و سریع ایرانی است که می‌توان به روش‌های مختلف تهیه کرد. این غذا که جزو غذاهای نونی به شمار می‌آید، به سرعت آماده می‌شود و برای زمانی که وقت کافی برای پخت غذا نداریم، گزینه خوبی است. می‌توانیم به سلیقه خود کمی فلفل دلمه‌ای یا قارچ هم اضافه کنیم تا طعم بهتری بگیرد. معمولاً دو پیازه تن ماهی را با نان سرو می‌کنند، اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید آن را با برنج هم میل کنید. برای دیدن آموزش ساده‌تر این غذا، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
پیاز 4 عدد متوسط
تن ماهی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

روش پخت دو پیازه تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه دو پیازه تن ماهی خوشمزه، ابتدا تن ماهی‌ها را در یک قابلمه قرار می‌دهیم و تا دو بند انگشت روی آن‌ها آب می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به مدت 20 دقیقه بپزد.

مرحله دوم

در مرحله بعدی، پیازها را پوست گرفته و می‌شوییم، سپس آن‌ها را از وسط نصف کرده و به صورت خلالی خرد می‌کنیم. یک تابه را روی حرارت قرار داده و پیازهای خرد شده را درون آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

حال پیازها را تفت می‌دهیم تا نرم و سبک شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش باز گردد.

مرحله چهارم

در این مرحله زردچوبه، کمی زیره، آویشن، فلفل سیاه و نمک را به دیگر مواد می‌افزاییم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا همه مواد به هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

سپس تن ماهی‌ها را از حرارت برمی‌داریم و درب آن‌ها را باز کرده و روغنشان را خالی می‌کنیم. حالا تن ماهی‌ها را به مواد دیگر اضافه کرده و همه چیز را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا مزه‌ها به هم برسند.

مرحله ششم

در این مرحله درب تابه را می‌گذاریم و حرارت را کم می‌کنیم تا حدود 10 دقیقه دیگر بپزند. سپس دو پیازه تن ماهی را در بشقاب می‌کشیم و با فلفل دلمه‌ای و لیموترش تازه سرو می‌کنیم و از طعم آن لذت می‌بریم.