آموزش دو پیازه جگر

دوپیازه یک غذای سنتی و معروف در جنوب کشور است که می‌توان آن را با مرغ، ماهی، سیب‌زمینی یا هر نوع ماده‌ی مشابه دیگر درست کرد. در اینجا، ما به شما طرز تهیه دو پیازه جگر مرغ را آموزش می‌دهیم. جگر دارای خواص زیادی است و یکی از ویتامین‌های مهمی که در آن به وفور یافت می‌شود، ویتامین A است. این ویتامین در بدن ساخته نمی‌شود و باید از طریق غذا تامین شود. جگر، یکی از بهترین منابع این ویتامین است. جگر مرغ به نسبت جگر گوسفند و گاو، سبک‌تر و هضمش راحت‌تر است. اما توصیه می‌شود جگر از مرغ‌های محلی و خانگی تهیه شود تا از مواد شیمیایی و هورمونی کمتری برخوردار باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۲ عدد
ادویه به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار کافی
آویشن و زیره به مقدار لازم
جگر مرغ ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای نصف یک عدد

دستور پخت دو پیازه جگر

مرحله اول

برای درست کردن دو پیازه جگر خوشمزه، اول پیازها را شسته و پوست می‌کنیم. سپس آنها را به صورت خلالی خرد می‌کنیم. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید پیازها را در غذا ساز بریزید و به صورت ریز خرد شده آماده کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، یک تابه بزرگ و صاف انتخاب می‌کنیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم. کمی روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم و منتظریم تا داغ شود. وقتی که روغن کمی داغ شد، پیازها را در آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم

زمانی که پیازها به اندازه کافی تفت خوردند، ادویه، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه می‌کنیم و همه را با هم تفت می‌دهیم. وقتی ادویه‌ها تفت خوردند و عطرشان بلند شد، زیره و آویشن را نیز اضافه می‌کنیم و می‌زنیم تا آنها هم کمی سرخ شوند.

مرحله چهارم

جگرها را می‌توانیم به صورت کامل یا به قطعات دلخواه خرد شده استفاده کنیم. زمانی که ادویه‌ها با پیاز خوب تفت خوردند، جگر را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا مقداری رنگش تغییر کند.

مرحله پنجم

سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا رنگ رب به خوبی باز شود و خوب سرخ شود. بعد فلفل دلمه‌ای را که به صورت نگینی خرد کرده‌ایم، اضافه کرده و همراه با جگر تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا درب تابه را می‌گذاریم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا داخل جگر خوب بپزد. در طول پخت، گاهی درب تابه را برمی‌داریم و هم می‌زنیم تا همه چیز خوب پخته شود. وقتی که آب آن تمام شد، مرتب جگرها را هم می‌زنیم تا کمی سرخ و برشته شوند.

مطالب پیشنهادی