آموزش راحت الحلقوم

راحت الحلقوم یکی از شیرینی‌های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که بافت نرم و طعم بسیار خوبی دارد. برای یادگیری طرز تهیه راحت الحلقوم به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای راحت الحلقوم
آب ۱٫۵ لیوان
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
نشاسته گل ½ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ⅓ لیوان
پودر نشاسته ذرت به مقدار کافی

طرز تهیه راحت الحلقوم

مرحله اول

برای تهیه راحت الحلقوم به روش خانگی، ابتدا آب را به همراه پودر ژله به طعم دلخواه، پودر ژلاتین، نشاسته گل، شکر، گلاب و روغن مایع در یک قابلمه می‌ریزیم و با همزن دستی خوب هم می‌زنیم.

مرحله دوم

وقتی مواد کاملا حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مداوم هم می‌زنیم تا مایه داخل قابلمه غلیظ و کش‌دار شود. دقت کنید که مایه بیش از حد غلیظ نشود و از قابلمه جدا نشود.

مرحله سوم

به خاطر داشته باشید که هم زدن باید پیوسته و مداوم باشد. اگر این کار را انجام ندهید، مایه راحت الحلقوم گلوله‌ای و بی‌کیفیت می‌شود. بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، داخل یک ظرف پیرکس مستطیل شکل متوسط را با مقدار کمی روغن مایع چرب کرده و بر روی آن را با کیسه فریزر می‌پوشانیم. سپس، کمی روغن مایع هم روی کیسه فریزر می‌زنیم.

مرحله پنجم

حالا مایه راحت الحلقوم را داخل ظرف می‌ریزیم و با یک لیسک مرطوب صاف و یکدست می‌کنیم. سپس ظرف را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا راحت الحلقوم استراحت کند.

مرحله ششم

بعد از این زمان، ظرف را از یخچال خارج کرده و با یک چاقو خیس، این شیرینی را به شکل مکعب‌های کوچک برش می‌زنیم. حالا آن‌ها را در پودر نشاسته ذرت می‌غلطانیم.

مرحله هفتم

با توجه به سلیقه‌تان، می‌توانید راحت الحلقوم‌ها را در آرد معمولی یا پودر نارگیل بغلتانید تا چسبندگی آن‌ها از بین برود. در نهایت، راحت الحلقوم‌ها را در ظرف مورد نظر خود بچینید و به همراه چای سرو کنید. نوش جان!