آموزش رنگین پلو

رنگین پلو یکی از غذاهای خوشمزه و جالب است که شاید نام آن کمتر به گوش شما خورده باشد. زمانی که می‌خواهید برای یک مهمانی رسمی سفره‌ای پر از غذاهای متنوع و جدید بچینید، اولین قدم این است که غذاهایی را انتخاب کنید که هم خوشمزه باشند و هم ظاهری زیبا داشته باشند. رنگین پلو هر دو این ویژگی‌ها را دارد. این پلوی خوش رنگ، نه تنها خوشمزه است، بلکه مثل یک باغچه زیبا روی میز می‌درخشد. رنگین پلو از دسته پلوی مخلوط به شمار می‌آید که بدون خورش سرو می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این غذا، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم بخوانید.

مواد لازم رنگین پلو
چغندر ۱ عدد
سیب زمینی شیرین ۱ عدد متوسط
سیب زمینی بنفش ۱ عدد متوسط
به ۱ عدد
زردک یا گزر ۱ عدد
هویج فرنگی ۱ عدد
پیاز بنفش ۱ عدد
گوشت یا مرغ پخته شده به مقدار لازم
بادیان ستاره ای و جوز هندی به مقدار لازم
زیره سیاه و پودر گل سرخ به مقدار لازم
کدو حلوایی در صورت تمایل برای ته دیگ
آلو برقانی چند عدد
برنچ ۳ پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

آموزش رنگین پلو

مرحله اول

برای درست کردن رنگین پلو خوشمزه، ابتدا باید سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست بکنید. سپس آن‌ها را به صورت خلالی و یکنواخت خرد کنید. بعد از آن، چغندر، به، زردک و هویج را جداگانه بشویید و آبکش کنید.

مرحله دوم

حالا نوبت به پختن برنج است. برنج را خوب بشویید تا نشاسته‌اش گرفته شود. سپس آن را در یک قابلمه آب و نمک در حال جوش بریزید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد تا نرم شود. بعد از این مدت، آن را آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شود.