آموزش روغن دنبه

روغن دنبه یکی از روغن‌های سنتی و بسیار مغذی در ایران است که می‌توانیم در تهیه انواع غذاها از آن استفاده کنیم. در گذشته این روغن به عنوان روغن خوب مشهور بود و افرادی که شغل‌های سخت و طاقت‌فرسا داشتند از آن برای تقویت بدن خود بهره می‌بردند. افراد با تحرک کم باید در مصرف این روغن احتیاط کنند، زیرا روغن دنبه دارای کالری بالایی است و ممکن است باعث افزایش وزن سریع شود. اما کسانی که خیلی لاغر هستند و تحرک بالایی دارند، می‌توانند این روغن را به رژیم غذایی خود اضافه کنند تا وزن خود را افزایش دهند. برای آموزش کامل‌تر با سایت ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه روغن دنبه
دنبه تازه 1 کیلوگرم
سیب 1 عدد
هویج 1 عدد
برگ بو 2 عدد
رزماری 1 قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری
هل 4 عدد
میخک 4 عدد
سرکه سیب ¾ لیوان
ماست ½ لیوان
ترکیب آب و گلاب ½ لیوان

دستور تهیه روغن دنبه

مرحله اول

برای تهیه روغن دنبه ابتدا دنبه را روی تخته آشپزخانه به قطعاتی به اندازه سه سانتی‌متر خرد می‌کنیم و داخل یک کیسه فریزر می‌گذاریم. سپس کیسه را در فریزر قرار می‌دهیم تا کمی سفت شود.

مرحله دوم

(این کار باعث می‌شود دنبه به راحتی چرخ شود و فشار کمتری به چرخ‌گوشت بیافتد) پس از اینکه کمی یخ زد، دنبه‌ها را از فریزر خارج کرده و با چرخ‌گوشت چرخ می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله سوم

ادویه‌هایی مانند رزماری، برگ بو، دانه فلفل سیاه، هل و میخک را در آسیاب می‌ریزیم و آسیاب می‌کنیم تا پودر شوند و سپس آن‌ها را کنار می‌گذاریم. حالا دنبه‌های چرخ‌شده را در یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. دنبه‌ها سریع آب می‌اندازند و حالا سرکه سیب و ترکیب آب و گلاب را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا لمدة 30 دقیقه بپزد.