آموزش رول کباب مرغ

کباب یکی از غذاهای محبوب است و رول کباب مرغ نوعی از آن است که با مرغ تهیه می‌شود و داخل آن از سبزی‌های معطر، زرشک و گردو استفاده می‌شود. این رول‌ها به سیخ کشیده می‌شوند و سپس کباب می‌شوند. این کباب‌ها در تابه گریل درست می‌شوند و معمولاً کنار برنج زعفرانی سرو می‌شوند. استفاده از رب انار و سایر مواد داخل آن، علاوه بر اینکه طعم خوشمزه‌ای به مرغ می‌دهد، آن را مقوی و سالم می‌کند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله رول کباب مرغ، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم مشاهده کنید.

مواد لازم رول کباب مرغ
فیله مرغ ۲۰ عدد
رب انار ۳ قاشق غذا خوری
ماست ۲ قاشق غذا خوری
لیمو نصف یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نعنا و ریحان و گشنیز از هر کدام ۱ قاشق غذا خوری
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
گردو ۱۰ عدد
برنج ۳ پیمانه
کنجد ۲ قاشق غذا خوری

آموزش رول کباب مرغ

مرحله اول

ابتدا برنج را بشویید و حدود یک ساعت قبل از پخت با مقداری آب و نمک خیس کنید. در این زمان سس مزه‌دار کردن مرغ را آماده می‌کنیم. یک کاسه بردارید و رب انار، ماست، روغن زیتون، آب لیموی تازه و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس فیله‌های مرغ را به مخلوط سس اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مزه‌دار شوند. این مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد. یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. وقتی آب جوش آمد، برنج و نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا نیم‌پز شود.

مرحله سوم

برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کنید. سپس یک قابلمه بردارید و در کف آن کمی روغن بریزید. روی روغن، یک لایه کنجد بریزید و بعد یک لایه از برنج زعفرانی را روی کنجدها بچینید.

مرحله چهارم

در آخر برنج سفید را روی برنج زعفرانی بریزید و کمی روغن روی آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم دم بکشد. فیله‌های مرغ که مزه‌دار شده‌اند را درون پلاستیک فریزر گذاشته و با بیفتک‌کوب بکوبید تا نازک شوند. سپس یک کاسه بردارید و سبزی‌های معطر خرد شده را درون آن بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله گردوی پودر شده را به مخلوط سبزی‌ها اضافه کنید، به همراه زرشک و روغن زیتون و همه را با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. مقداری از این مخلوط را درون فیله مرغ قرار داده و آن را به صورت رول کنید و با دو عدد سیخ چوبی آن را به سیخ بکشید.

مرحله ششم

یک تابه گریل بردارید و کمی کف آن را چرب کنید و رول‌های کباب را درون آن کباب کنید. در حین کباب کردن، از سسی که برای مزه‌دار کردن آماده کرده‌اید، روی کباب‌ها بمالید تا کباب‌ها خوب پخته و برشته شوند. سپس رول کباب‌ها را با برنج دم کشیده سرو کنید.