آموزش سارما بادمجان کوفته ای

در سرتاسر دنیا مردم با پر کردن برگ و سبزیجات غذاهایی خوشمزه درست می‌کنند. در کشور ترکیه نیز این کار بسیار معمول است و برای تهیه غذا، داخل انواع سبزیجات را پر می‌کنند. به این نوع غذاها در بسیاری از زبان‌ها دلمه یا دلمادِس می‌گویند. در ترکیه، کلمه “سارما” به معنای احاطه کردن است و به طور خاص به غذاهایی که داخل برگ‌ها، مانند دلمه برگ مو و کلم پخته می‌شوند، اشاره دارد. یکی از این غذاهای خوشمزه، سارمای بادمجان کوفته‌ای است که راحت تهیه می‌شود و درون بادمجان‌ها کوفته قرار می‌گیرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم سارما بادمجان
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نان پودر شده یا آرد سوخاری به مقدار لازم
جعفری ۱ دسته
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه و آویشن و زیره به مقدار لازم
بادمجان بلند ۴ عدد
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
روغن جهت رومال به مقدار لازم

آموزش سارما بادمجان کوفته ای

مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه با بادمجان به سبک ترکیه‌ای، اول باید بادمجان‌ها را پوست کنده و به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک بگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود. در این فاصله، کوفته‌ها را آماده می‌کنیم. پیاز و سیر را رنده کرده و در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس، گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، نمک، فلفل، آویشن و زیره را به مخلوط اضافه می‌کنیم. بعد از آن، جعفری را شسته و ریز خرد می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. این مواد را با دست خوب ورز می‌دهیم تا همه چیز به خوبی مخلوط و خوشمزه شود.

مرحله سوم

سپس داخل یخچال استراحت می‌دهیم تا مواد کمی در هم بخورند و طعم بهتری بگیرند.