آموزش سالاد شلغم
سالاد شلغم یکی از سالادهای خوشمزه و محلی است که داغ سرو میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این سالاد را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز کوچک | ۲ تا ۳ عدد |
شلغم کوچک | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
تربچه | ۱۰ عدد |
پیازچه | ۲ ساقه |
نعنا | ۲ قاشق سوپ خوری |
عسل | ۱ قاشق مربا خوری |
سرکه انگور | ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن یا کره | ۲ قاشق سوپ خوری |
آب | ½ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سالاد شلغم
مرحله اول
برای درست کردن سالاد شلغم خوشمزه، اول پیازها را پوست کنده و سپس خوب میشویم و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم. بعد یک تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم و کره یا روغن را در آن میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیازها را در تابه قرار میدهیم و اجازه میدهیم یک طرف آنها کمی بپزد و سپس برمیگردانیم تا طرف دیگر هم بپزد. یادتان باشد که پیازها را هم نزنید و فقط اجازه دهید به آرامی سرخ شوند.
مرحله سوم
حالا تربچه و شلغمها را شسته و از دو طرف آنها را جدا کرده و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم. سپس این تکهها را به تابه اضافه کرده و مانند پیازها کامل سرخ میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، نمک و فلفل، عسل، سرکه و آب را به تابه اضافه میکنیم، خوب مخلوط کرده و درب تابه را میگذاریم و میگذاریم مواد به مدت ۱۵ دقیقه بپزند تا نرم شوند.
مرحله پنجم
پس از ۱۵ دقیقه، درب تابه را برمیداریم و اجازه میدهیم که مواد روی حرارت بمانند تا آب داخل تابه تبخیر شود. بعد نعنا و پیازچه را شسته و در آبکش قرار میدهیم تا آب آنها خارج شود.
مرحله ششم
در نهایت پیازچهها را به صورت حلقهای درشت خرد میکنیم و به همراه نعنا به تابه اضافه میکنیم، خوب مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم. سپس سالاد شلغم را در ظرف مورد نظرمان به صورت داغ سرو میکنیم. نوش جان.