آموزش سالاد شلغم

سالاد شلغم یکی از سالادهای خوشمزه و محلی است که داغ سرو می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این سالاد را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز کوچک ۲ تا ۳ عدد
شلغم کوچک ۱۰ تا ۱۲ عدد
تربچه ۱۰ عدد
پیازچه ۲ ساقه
نعنا ۲ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق مربا خوری
سرکه انگور ۱ قاشق سوپ خوری
روغن یا کره ۲ قاشق سوپ خوری
آب ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش سالاد شلغم

مرحله اول

برای درست کردن سالاد شلغم خوشمزه، اول پیازها را پوست کنده و سپس خوب می‌شویم و به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم. بعد یک تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کره یا روغن را در آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را در تابه قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم یک طرف آن‌ها کمی بپزد و سپس برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم بپزد. یادتان باشد که پیازها را هم نزنید و فقط اجازه دهید به آرامی سرخ شوند.

مرحله سوم

حالا تربچه و شلغم‌ها را شسته و از دو طرف آن‌ها را جدا کرده و به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم. سپس این تکه‌ها را به تابه اضافه کرده و مانند پیازها کامل سرخ می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، نمک و فلفل، عسل، سرکه و آب را به تابه اضافه می‌کنیم، خوب مخلوط کرده و درب تابه را می‌گذاریم و می‌گذاریم مواد به مدت ۱۵ دقیقه بپزند تا نرم شوند.

مرحله پنجم

پس از ۱۵ دقیقه، درب تابه را برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم که مواد روی حرارت بمانند تا آب داخل تابه تبخیر شود. بعد نعنا و پیازچه را شسته و در آبکش قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها خارج شود.

مرحله ششم

در نهایت پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌ای درشت خرد می‌کنیم و به همراه نعنا به تابه اضافه می‌کنیم، خوب مخلوط کرده و از روی حرارت برمی‌داریم. سپس سالاد شلغم را در ظرف مورد نظرمان به صورت داغ سرو می‌کنیم. نوش جان.