آموزش سالاد کلم و کشمش
سالاد یکی از پیشغذاهایی است که خیلی از مردم آن را دوست دارند. برخی هم سالادها را به عنوان یک وعده سبک غذایی میشناسند. یکی از این سالادها، سالاد کلم و کشمش است. این سالاد میتواند به عنوان پیشغذا در مهمانیها یا عصرانه در جشن تولدها سرو شود. کلم موجود در این سالاد، علاوه بر طعم خوشایندی که با کشمش، ذرت و هویج ایجاد میکند، غذایی مفید و مقوی برای سلامتی است. همچنین میتوانید به جای سس مایونز، از ترکیب مایونز و ماست یا سس ماست استفاده کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم سفید | ۱ عدد متوسط |
کشمش پلویی | ½ پیمانه |
ذرت | ¼ لیوان |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد کلم و کشمش
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم و کشمش ابتدا کلم سفید را به صورت خلالی خرد میکنیم. سپس یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار میدهیم و میگذاریم به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، کلمها را حدود ۳ تا ۴ دقیقه در آن میپزیم.
مرحله دوم
سپس کلمها را آبکش میکنیم و بلافاصله آب سرد روی آنها میریزیم تا سرد شوند و آب اضافی آنها خارج شود. یک کاسه بزرگ آماده میکنیم. اگر دوست داشتید، میتوانید برای خوشمزهتر شدن سالاد یک عدد هویج متوسط هم اضافه کنید.
مرحله سوم
برای این کار، هویج را رنده کرده و داخل کاسه میریزیم. سپس ذرت پخته یا کنسروی که آب آن را گرفتهایم، اضافه میکنیم. همچنین کشمش پلویی که قبلاً شسته و خشک کردهایم را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
اگر تمایل داشتید، میتوانید کمی شوید خشک یا تازه هم اضافه کنید. برای این کار شوید را بشویید و ریز خرد کنید و به کاسه مواد اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، مایونز را با نمک و فلفل مخلوط کرده و هم میزنیم.
مرحله پنجم
سپس سس آماده شده را به مواد سالاد اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا همه مواد به سس آغشته شوند. در نهایت، سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمها با هم ترکیب شوند. سپس آن را در یک ظرف مناسب سرو میکنیم.