آموزش ساندویچ تست بادمجان

ساندویچ تست بادمجان یک ساندویچ خوشمزه است که با نان تست و بادمجان و کدوی گریل شده درست می‌شود. در این ساندویچ از سس فلفل دلمه‌ای استفاده شده که طرز تهیه‌اش هم در اینجا توضیح داده شده است. تمام مواد را به صورت لایه لایه روی هم قرار می‌دهیم و در نهایت آنها را در فر یا تابه گریل می‌کنیم تا آماده سرو شود. این ساندویچ می‌تواند به عنوان فینگر فود یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو شود. چون در این غذا از گوشت استفاده نشده، می‌توانیم آن را به عنوان یک غذای رژیمی، فقط با گریل کردن سبزیجات تهیه کنیم. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله ساندویچ تست بادمجان، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
نان تست سبوس دار ۲ عدد
بادمجان ۱ عدد کوچک
کدو ۱ عدد کوچک
گوجه ۱ عدد
پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذا خوری
پنیر ورقه‌ای ۳ ورق
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد بزرگ
پیاز سرخ شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سرخ شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
گردو ۴ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم

آموزش ساندویچ تست بادمجان

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم و آنها را در آب و نمک قرار می‌دهیم تا تلخی‌شان گرفته شود. در این مدت، سس را آماده می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای را روی شعله اجاق گاز کباب می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس فلفل دلمه‌ای کبابی را در یک پلاستیک می‌گذاریم تا بخار کند و پوست آن راحت‌تر جدا شود. بعد فلفل دلمه‌ای را به همراه پیاز سرخ‌شده، مغز گردو، سیر، نمک و فلفل و روغن زیتون به دستگاه غذاساز می‌ریزیم و همه مواد را با هم میکس می‌کنیم تا به شکل یک پوره نرم درآید.

مرحله سوم

در این مرحله، ابتدا نان تست را برمی داریم و یک طرف آن را به خوبی با سس می پوشانیم. سپس طرف دیگر نان را کاملاً با پنیر خامه‌ای پر می‌کنیم. بادمجان‌ها را از آب نمک خارج کرده و روی منقل یا تابه گریل قرار داده، گریل می‌کنیم.

مرحله چهارم

همچنین می‌توانیم بادمجان‌ها را درون تابه نیز سرخ کنیم. بعد از آن، کدو سبز را نیز گریل می‌کنیم. بر روی سس که روی نان مالیده‌ایم، بادمجان‌های گریل شده را قرار می‌دهیم. سپس یک لایه پنیر و بعد از آن یک لایه کدو سبز گریل شده می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا یک لایه گوجه‌فرنگی نازک برش می‌زنیم و روی کدو سبز می‌گذاریم. بعد کمی پنیر روی آن قرار داده و در نهایت مقداری سس روی همه می‌ریزیم. سپس نانی که قبلاً با پنیر خامه‌ای پوشانده بودیم را روی مواد قرار داده و گریل می‌کنیم. زمانی که همه چیز داغ و آماده شد، آن را سرو می‌کنیم.