“`html
آموزش ساندویچ سوخاری
ساندویچ به خاطر سادگیاش، معمولاً به عنوان غذایی که میتوان در پیکنیک یا خیابان خورد، محبوب است. یکی از انواع ساندویچها، ساندویچ سوخاری است. این ساندویچ با استفاده از ژامبون، پنیر گودا و ترکیبی از پنیر و خامه درست میشود و سپس در پودر سوخاری و تخممرغ غلتانده و در روغن سرخ میشود. درست کردن این ساندویچ در نان تست بسیار راحت است. چون اندازه این ساندویچها کوچک است، میتوان از آنها به عنوان فینگر فود در مهمانیها و جشنهای تولد استفاده کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله ساندویچ سوخاری، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
پودر سیر | نصف قاشق چای خوری |
پنیر خامهای | ۱۰۰ گرم |
خامه صبحانه | یک چهارم پیمانه |
پیازچه خرد شده | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | یک چهارم قاشق چای خوری |
ژامبون | ۵ ورق |
پنیر گودا | ۳ ورق |
آرد سوخاری | ۱ پیمانه |
پودر پفک | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
نان تست | ۱ بسته |
آموزش ساندویچ سوخاری
مرحله اول
برای درست کردن ساندویچ سوخاری خوشمزه، ابتدا در یک کاسه پنیر خامهای و خامه صبحانه را با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس پیازچه خرد شده، نمک، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس همه مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند. بعد، ژامبونها را به صورت قطری نصف میکنیم تا به دو مثلث تبدیل شوند. پنیر گودا و نان تست را هم به همین صورت برش میزنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، روی نان به مقدار دلخواه از مخلوط پنیر و خامه میریزیم.
“““html
سپس یک لایه ژامبون و یک لایه پنیر گودا روی نان قرار میدهیم. بعد از آن، نان دیگری که با مخلوط پنیر مالیده شده است را روی ساندویچ قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا کمی با دست روی ساندویچها فشار میآوریم تا منسجم شوند. سپس آنها را یکی یکی در آرد و بعد در تخممرغ هم زده، غلتانده و خوب پوشش میدهیم. بعد در یک بشقاب، پودر سوخاری و پودر پفک را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، ساندویچها را بعد از تخممرغ، در مخلوط پودر سوخاری و پودر پفک غلتانده و خوب آغشته میکنیم. میتوانیم به جای این ترکیب، از پودر پانکو هم استفاده کنیم. سپس یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود.
مرحله ششم
در مرحله نهایی، ساندویچها را در روغن داغ سرخ میکنیم تا کاملاً طلایی و خوشرنگ شوند. وقتی یک طرف ساندویچ سرخ شد، طرف دیگر آن را نیز برشته میکنیم. سپس ساندویچها را در یک ظرف مناسب سرو کرده و کنار انواع سس میگذاریم.