آموزش ساندویچ فیله مرغ سوخاری

ساندویچ فیله مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این ساندویچ، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
فیله مرغ ۲ عدد
ماست ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ لیوان
سس همبرگر ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و پودر سیر به مقدار کافی
نان همبرگر ۲ عدد

دستور پخت ساندویچ فیله مرغ سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ فیله مرغ سوخاری خوشمزه، اول فیله‌های مرغ را داخل یک کاسه بگذارید. سپس ماست، آب لیمو، روغن زیتون و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا را به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا مرغ طعم‌دار شود. بعد روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت یا دو ساعت در یخچال بگذارید تا فیله‌ها خوب طعم بگیرند.

مرحله سوم

پس از اینکه فیله مرغ طعم‌دار شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید. حالا آرد سفید را در یک کاسه بزرگ بریزید و کمی نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک کاسه آب یخ نیز آماده کنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن را به اندازه‌ای بریزید که فیله‌ها موقع سرخ شدن در روغن شناور شوند.

مرحله پنجم

حالا فیله‌ها را داخل آرد بریزید و به آرامی بچلانید تا کاملاً به آرد آغشته شوند. سپس آن‌ها را از آرد بیرون آورده و در آب سرد قرار دهید. این کار را سه تا چهار بار تکرار کنید تا فیله‌ها به آرد خوب بچسبند.

مرحله ششم

حال فیله‌ها را به روغن داغ بیندازید و بگذارید تا کاملاً سرخ شوند. بعد از سرخ کردن، فیله‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله هفتم

حالا کمی سس همبرگر داخل نان همبرگر بزنید و فیله‌ها را داخل نان‌ها قرار دهید. می‌توانید به دلخواه مقداری کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده هم به نان‌ها اضافه کنید و سپس ساندویچ را داغ سرو کنید.