آموزش ساندویچ ماهی

ساندویچ ماهی یکی از انواع ساندویچ‌های لذیذ دریایی است که می‌توان آن را با دستورهای متفاوتی درست کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله ساندویچ ماهی، تا پایان با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی بدون استخوان ۶۰۰ گرم
برگ بو ۲ عدد
کرفس ۱ ساقه
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
پیاز ۳ عدد
روغن مایع به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش ساندویچ ماهی

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ ماهی خوشمزه، ابتدا ماهی را به ۴ تا ۵ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و ماهی را درون آن قرار می‌دهیم. حالا آب اضافه می‌کنیم تا روی ماهی را بپوشاند.

مرحله دوم

اکنون قابلمه را روی حرارت بالا می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. در این حین، پوست یک عدد پیاز را جدا کرده، می‌شویم و به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم و می‌گذاریم ماهی حدود چند دقیقه در آب جوش بماند. سپس ساقه کرفس را به ۳ قسمت تقسیم کرده و به همراه برگ بو روی ماهی می‌گذاریم تا بوی زهم ماهی گرفته شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت ماهی پخته شد، حرارت را خاموش کرده و ماهی را از قابلمه خارج می‌کنیم. سپس پوست و استخوان‌های آن را جدا کرده و گوشت ماهی را به صورت ریش ریش می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا پوست سیب‌زمینی‌ها را جدا کرده، می‌شویم و به صورت خلالی نازک خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن مایع در آن می‌ریزیم تا خوب گرم شود.

مرحله ششم

سیب‌زمینی‌های خلالی را درون تابه ریخته و سرخ می‌کنیم تا کاملاً طلایی و ترد شوند. سپس آنها را از تابه خارج می‌کنیم. حالا پوست پیاز باقی‌مانده را جدا کرده و می‌شویم و آن را به صورت خلالی نازک خرد می‌کنیم.

مرحله هفتم

مقداری روغن در یک تابه مناسب می‌ریزیم، و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس گوشت ماهی ریش‌ریش شده را به پیاز اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، به گوشت ماهی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا گوشت کاملاً سرخ شود و بوی خامی ادویه‌ها گرفته شود. سپس سیب‌زمینی‌های سرخ شده را درون نان باگت تازه می‌ریزیم.

مرحله نهم

در نهایت، مخلوط گوشت ماهی را درون نان باگت قرار می‌دهیم و دستگاه اسنک‌ساز را روشن کرده و منتظر می‌مانیم تا گرم شود. سپس ساندویچ ماهی را درون دستگاه گذاشته و تست می‌کنیم. نوش جان!