آموزش ساندویچ مرغ خامه‌ای

ساندویچ مرغ خامه‌ای یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌ها در جهان است که با سس پستو سرو می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه، با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۱ عدد کامل
بی‌بی اسفناج ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
سس پستو ۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۱۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
آویشن ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت ساندویچ مرغ خامه‌ای

مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ مرغ خامه‌ای با سس پستو، ابتدا سینه مرغ را با آویشن، ۳ قاشق روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل در یک کاسه مخلوط می‌کنیم. سپس درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله دوم

برای اینکه مرغ طعم‌دار شود، آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و گریل یا تابه‌ را روی حرارت متوسط گرم می‌کنیم.

مرحله سوم

حال سینه مرغ را روی گریل می‌گذاریم تا کاملاً بپزد. بعد از پخت، آن را به شکل نوارهایی برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس قارچ‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا آب آن‌ها گرفته شود. بعد، مرغ گریل شده را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه مرغ و قارچ خوب سرخ شدند، خامه و پنیر خامه‌ای را به تابه اضافه می‌کنیم. حال حرارت را کم می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله، اسفناج‌های شسته شده را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا همه چیز خوب مخلوط شود. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. اگر از اسفناج معمولی استفاده می‌کنید، حتماً قبل از اضافه کردن آن را بخارپز کنید.

مرحله هفتم

حالا سس پستو را به تابه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. در پایان، نان باگت‌ها را باز کرده و مخلوط مرغ و قارچ خامه‌ای را درون نان‌ها قرار می‌دهیم و ساندویچ‌ها را داغ سرو می‌کنیم.

نکات پخت ساندویچ مرغ خامه‌ای

سس پستو

این سس یکی از معروف‌ترین سس‌های ایتالیایی است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای درست کردن این ساندویچ، از سس پستوی سبز استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه سس پستو را یاد بگیرید، می‌توانید به مقاله زیر مراجعه کنید.