آموزش ساندویچ میگو

ساندویچ میگو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در دنیا است که می‌توان آن را با دستورهای مختلف تهیه کرد. اگر می‌خواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو ۵۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
سس خردل ۱ قاشق سوپخوری
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای زنگی ۲ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
ادویه ماهی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
نان باگت ۴ عدد

دستور تهیه ساندویچ میگو

مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ میگو خوشمزه، ابتدا میگوها را تمیز کرده و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و ادویه ماهی به میگوها اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم و روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم. سپس می‌گذاریم به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بماند تا میگوها طعم‌دار شوند. در این زمان، یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا کمی کره به تابه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کره کاملاً ذوب شود. سپس فلفل دلمه‌ای را به صورت نوارهای باریک برش زده و به تابه اضافه می‌کنیم. وقتی فلفل دلمه‌ای خوب سرخ شد، آن را از تابه خارج می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس باقیمانده کره را به تابه اضافه می‌کنیم و بعد از ذوب شدن کره، میگوهای طعم‌دار شده را به تابه می‌ریزیم و به مدت چند دقیقه تفت می‌دهیم. بعد از ۵ تا ۷ دقیقه، میگوها را از تابه خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، نان‌های باگت را برش می‌زنیم و داخل آن‌ها را کمی خالی می‌کنیم. سپس سس خردل را با سس مایونز و آب لیمو ترکیب کرده و خوب می‌زنیم تا یکدست شود. کمی از این سس را داخل نان‌ها می‌مالیم.

مرحله ششم

حالا مقداری فلفل دلمه‌ای سرخ شده و میگوهای سرخ شده را داخل نان‌ها قرار می‌دهیم. در نهایت، باقیمانده سس را روی میگوها می‌ریزیم و ساندویچ‌ها را گرم سرو می‌کنیم.